''ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ'' ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΙ ΡΕΚΛΑΜΑΡΟΜΑΙ...

 

Το μεγαλύτερο φονικό σε σχολείο της Αμερικής που έγινε ποτέ. Μεγαλύτερο διότι έχει τα περισσότερα θύματα. Ο δράστης σκότωσε 19 παιδιά του δημοτικού σχολείου και δυο δασκάλους. Πάλι κουβεντιάζουν στις ΗΠΑ το γνωστό ζήτημα, να απαγορευτούν τα όπλα. Και τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπίζουν αυτή την τρέλα κάθε τόσο ένας σαλταρισμένος να μπουκάρει σε σχολεία και να πυροβολεί τυφλά.

Συνέβη προχθές στο Τέξας, και ο διευθυντής Ασφαλείας της πολιτείας έκανε τη μεγάλη ''αποκάλυψη''; Δεν βλέπουμε κίνητρο στον 18χρονο δολοφόνο. Κι όμως!

Η δημοσιότητα είναι το κίνητρο. Ούτε τα μισά εγκλήματα από καταβολής δεν θα γινόντουσαν αν ο δολοφόνος γνώριζε πως το ''κατόρθωμα'' του θα περάσει ντούκου. Δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα το συζητηθεί.

''Πάω να πυροβολήσω την γιαγιά του'' ενημέρωσε με ανάρτηση του ο 18χρονος, ο οποίος πριν μια εβδομάδα είχε γενέθλια κι έκανε δώρο στον εαυτό του δυο τουφέκια. Τα αγόρασε ελεύθερα και νόμιμα. Πράγματι πυροβόλησε την 66χρονη γιαγιά του. Και τι έκανε αμέσως μετά; Νέα ανάρτηση, νέα ενημέρωση, ''Πυροβόλησα την γιαγιά μου''.

Ακολουθεί νέα ενημέρωση του λεβέντη: ''Ξεκινώ να την κάνω στο τάδε σχολείο'' και όποιον πάρει ο χάρος..

Όταν ο άλλος είναι αποφασισμένος να σκοτώσει, κι ας σκοτωθεί ο ίδιος, τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Δεν τον σταμάτησε ο ένοπλος φρουρός του δημοτικού σχολείου. Ούτε οι άλλοι δυο ένοπλοι που προσέτρεξαν να τον εμποδίσουν. Η σφαγή έγινε. Πρόλαβε πριν τον ξαπλώσουν τον ίδιον να στείλει 21 ανθρώπους στον άλλον κόσμο.  

Διαβαστε ακομα:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...