ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

 
Καμιά έκπληξη που σήμερα ο κλέφτης δεν κάνει καν τον κόπο να γλυστρήσει μέσα στο σπίτι σου για να αρπάξει λεφτά ή ό,τι άλλο πολύτιμο είναι κρυμμένο. Γιατί να το κάνει όταν υπάρχουν κορόιδα ή άτομα ανυποψίαστα. Τα χρήματα τα βάζουμε στην τράπεζα, από την τράπεζα τα σηκώνουν οι σύγχρονοι κλέφτες. Τους βοηθάει η τεχνολογία να κάνουν τη δουλειά και να μη γίνεται γνωστή η ταυτότητα τους. Ψάξε βρες τους, αφού έχει πετάξει το γεράκι. Αφού σου άρπαξε ένα άλφα πακέτο.
Όσο και να ενημερώνουν κανάλια και αστυνομία, ακόμα και οι τράπεζες για το πως δουλεύουν κάποιοι τύποι με ατσαλάκωτη γραβάτα εντελώς απόμακρα, πάντα θα πετύχουν ένα θύμα. Το περίεργο (;) είναι την πατάνε και άτομα τα οποία υποτίθεται πρέπει να γνωρίζουν τον κίνδυνο που διατρέχει ο καθένας με καταθέσεις στην τράπεζα. Άτομα σπουδαγμένα, επιχειρηματίες δαγκώνουν κι αυτοί το δαμάσκηνο, διότι οι ίδιοι δίνουν στον άγνωστο και αόρατο κλέφτη τα στοιχεία που χρειάζεται για να παραβιάσει την τσέπη τους.
Δήθεν ενημερώνει τον πελάτη τους η τράπεζα και του ζητάει στοιχεία για να τον,,, προστατεύσει. Και ο αφελής ή άσχετος καταθέτης σα να δίνει ο ίδιος τον κωδικό στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του. Και, μάλιστα, λέει στον κλέφτη ποια ώρα θα λείπει από την οικία του. Και πατάει τα πλήκτρα μόνο ο ατσαλάκωτος γραβάτα και σηκώνει λεφτά από το λογαριασμό του καταθέτη.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΩΑΜΕΘ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ