ΓΙΑΤΙ Η ΣΜΑΡΩ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ

 
Δημόσιος υπάλληλος η 35άρα Σμαρούλα, όχι κάτι εντυπωσιακό και λαχταριστό. Στους άνδρες. όμως, έχει επιτυχίες και δύσκολα να βρεθεί γυναίκα να την ανταγωνιστεί. Δεν διστάζει να φλερτάρει με το δικό της τρόπο, χωρίς να εκτίθεται. Σχεδόν παίζει στα σίγουρα. Μόνο με παντρεμένους, ανεξάρτητα ηλικίας κι άλλων κριτηρίων. Μόνο ένα την ενδιαφέρει, το σεξ. Απ' αυτή την άποψη γιατί να μην την χαρακτηρίσεις αθώα 
Προσέχει κάτι παραπάνω από κάθε άλλη γυναίκα την εμφάνιση της. Μάλλον κοντή, γεροδεμένο κορμί, επιθετικό στήθος και μάτια πρόστυχα. Συνήθως κτυπάει άνδρες του στενού ή του όχι πολύ στενού της κύκλου της. Δεν αισθάνεται καμιά ντροπή και ενοχή που κερατώνει μια φίλη και μια γνωστή της.
Την ρώτησε η πιο κολλητή της φίλη: ''Γιατί, ρε, Σμάρω, αυτή η ανήθικη συμπεριφορά σου; Γιατί αυτή η μανία με παντρεμένους... ''. Η Σμαρούλα με ειλικρίνεια εξήγησε:
- Μ' αρέσει το σεξ. Είναι η απόλυτα προτεραιότητα στη ζωή μου. Δεν μ' ενδιαφέρει ο έρωτας, δεν ψάχνω να βρω γκόμενο, να τον τυλίξω. Η ιδέα του γάμου μου προκαλεί αλλεργία, ναυτία, σκέτη φρίκη. Γιατί να ψάχνω άντρα λες κι είμαι κανένα τσουλί και να μη ντουφεκάω αυτούς που έχω μπροστά στα πόδια μου, τους συζύγους της μιας και της άλλης...
''Και δεν φοβάσαι, ρε, Σμαράκι, μη σε πάρει χαμπάρι κάποια από τις γυναίκες με τις οποίες κάνεις παρέα;''.
 - Είμαι πάρα πολύ προσεκτική, δεν δίνω δικαιώματα να με υποψιαστεί καμιά. Ποτέ δεν κάνω εγώ το πρώτο βήμα. Ανάβω φλας στον κύριο, του δείχνω ότι θέλω να στρίψω κι εκείνος αν ψυλλιαστεί, ακολουθεί... Αν, πάλι, καταλάβει τι θέλω και διστάσει, κανένα πρόβλημα, δεν θα επιμείνω. Σου είπα, είμαι διακριτική, ποτέ δεν κάνω παιχνίδι στα ίσα.
''Και σχετίζεται κάθε φορά που αποπλανείς έναν παντρεμένο;
- Δεν είσαι καλά! Πρέπει να μ' αρέσει πολύ ένας παντρεμένος για να ξαναπάω μαζί του. Οι μόνιμες σχέσεις, αυτές με προοπτική είναι έξω από το ρεπερτόριο μου. Προτιμώ τους παντρεμένους διότι είναι εύκολος στόχος, όλοι σχεδόν έχουν σεξουαλικά παράπονα από τις γυναίκες τους.
Διαβαστε ακομα:

ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ