ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ

 
Οι λέξεις δεν λένε μόνο τα πράγματα μ ετο όνομα τους. Όχι, βέβαια. Οι λέξεις και ενοχοποιούν αδίκως, αλλά και απενοχοποιούν. Και αποπροσανατολίζουν. Και παραπλανούν. Τι θα πει παιδόφιλος, ρε; Ετυμολογικά σημαίνει ό,τι λέει η εν λόγω σύνθετη λέξη. Παιδί και φίλος, οι δυο λέξεις που παράγουν τη λέξη παιδόφιλος. Ο φίλος του παιδιού, δηλαδή/
Αμ, δε! Το κτήνος το λένε... παιδόφιλο. Την κτηνωδία την χαρακτηρίζουν... παιδοφιλία. Δεν είμαστε καλά. 
Δεν είναι φίλος, είναι κακοποιός. Κάθαρμα είναι. Δεν είναι άντρας. Είναι η ντροπή του άντρα αυτός που πάει να συνουσιαστεί με ανήλικη. Με κάποια παρά τη θέληση της. Μα, και να γίνεται με τη βούληση της ανήλικης, πάλι το ίδιο καταδικαστέος είναι ο ενήλικος ''άντρας''. Κορίτσι σε ηλικία δημοτικού σχολείου σαν κανονική γυναίκα και να κάθεται με άντρα, σημαίνει πως κάτι άσχημο συμβαίνει. Νοσηρό ή καταπιεστικό. Αυτός, λοιπόν, που εκμεταλλεύεται είτε ως προαγωγός, είτε ως πελάτης δεν απαλλάσσεται. Δεν έχει δικαιολογίες.
Τι θα πει ανώμαλος; Σα να τον αθωώνουν τον ''παιδόφιλο''. Δεν είναι ανώμαλος, εγκληματίας είναι. Και το έγκλημα είναι το αυτό είτε κάνει τη βρωμοδουλειά με την  κόρη του, είτε με την ανηψιά και την γειτόνισσα. 
Διαβαστε ακομα:
ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ