Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ ΚΤΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΜΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

 
Είναι διάσημος. Και ευτυχισμένος; Έκανε τα πάντα για να πετύχει, να κονομήσει, να τον μάθουν, αλλά και γνώρισε την ευτυχία; Την ισορροπία. Τη ξεγνοιασιά. Την απόσταση από τη δυστυχία, τη στέρηση, τη μοναξιά. 
Υπάρχουν άτομα διάσημα και πασίγνωστα βουτηγμένα στη δυστυχία. Στα ναρκωτικά. Στα υποκατάστατα προκειμένου να ξεφεύγουν. Να είναι αλλού, όχι σ΄αυτό που φαίνεται και τους κένει μαύρη τη ψυχή.
Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ εξολογήθηκε δημόσια πω είναι αποτυχημενη, δυστυχισμένη, με το παρδόν, σκέφτηκα πως δεν πουλάει μούσι. Την αλήθεια της βγάζει. 
Συνέβη όταν η Πορτορικάνα χώρισε από τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονυ. ''Αφού δεν κατάφερα να κρατήσω το γάμο μου, εγώ φταίω που η σχέση δεν λειτούργησε, παρ' ότι έχω δύο παιδιά”.
Ονοματάρα στο τραγούδι, και στο σινεμά έχει παίξει ένα σωρό ταινίες, σ' όλες πρωταγωνίστρια, μ' όλους τους γκόμενους του Χόλυγουντ. Τι άλλο θέλει από τη ζωή;
Να σου πω, τι; Αυτό που δεν κατάφερε! Την ευτυχία. Δεν έχω άλλη λέξη πρόχειρη, δεν με καλύπτει η πολυμεταχειρισμένη λέξη ''Ευτυχία''. Μην κολλήσουμε στη λέξη.
Πριν από επτά χρόνια είχε βάλει τα κλάματα η Τζένιφερ Λόπεζ όταν μίλησε για το διαζύγιό της. Λεφτά, φήμη, επαγγελματική καταξίωση πάνε περίπατο, όταν συναισθάνεται κάποιος πόσο αδύναμος αποδείχθηκε να κτίσει το σπιτικό, που λέμε, την οικογένεια, με υλικά το νερό και την άμμο της παραλίας.
Η απόλυτη περίπτωση πετυχημένης η κυρία μια ζωή είναι στο ψάξιμο να βρει τον ανθρώπινο εαυτό της. Τα δίνει όλα με τον καινούργιο γκόμενο, τον Μπεν Άφλεκ (φώτο), άλλο ερείπιο ζωής, για να πιάσει την καλή ζαριά. 
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ