ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟ

 

Να το πούμε ωμά. Ο άντρας βγαίνει με γυναίκα για να ξαπλώσει μαζί της. Αυτό έχει στο κεφάλι του. Όλα τα άλλα, τα φρου φρου και αρώματα, είναι για να διευκολύνουν την επίτευξη του στόχου. Το μπλα μπλα παραμύθι φούρναρης για τούτο και το άλλο θέμα.

Αντίθετα, η γυναίκα, άλλη φύση, άλλο γέννημα ζωής, στο μυαλό της έχει το γάμο. Δεν φταίει αυτή. Αυτή είναι η φύση της. Κι αν δεν είναι στη φύση της να νοικοκυρευτεί, να μη μείνει άγαμη και να μείνει στο ράφι, έχει δεχθεί αιώνων την επίθεση από το στερεότυπο ότι σκοπός της είναι ο γάμος. Να κουκουλώσει έναν άνδρα.

Έχει πέσει χοντρή ανάλυση μετά τον πόλεμο, μην το πάμε πιο πίσω, για το πως η γυναίκα οφείλει να συμπεριφέρεται στο ραντεβού της με αγόρι, με άνδρα. Επειδή πολλές γυναίκες κάνουν λάθη. Είτε αρέσκονται να συζητάνε θέματα αδιάφορα, είτε εύκολα παρεξηγιούνται μ' αυτά που λένε και ο γκόμενος θαρρεί πως θέλει να τον τυλίξει. Πως το κορίτσι δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό της παρά μόνο την κουλούρα.

Η μεγάλη μαγκιά της γυναίκας είναι να κερδίσει τον άνδρα, όχι μόνον με το κορμί της, με την ομορφιά της, ούτε με τα σεξουαλικά της προσόντα. Ο άνδρας θα “πέσει”, θα μπει στο λούκι της μόνιμης σχέσης που οδηγεί στο γάμο, αν... Αν η γυναίκα τον κατακτήσει με την προσωπικότητά της, με ποια έννοια; Ότι είναι μια βολική σύντροφος, και από πλευράς του θα θριαμβεύσει η ηλιθιότητα αν χάσει το κελεπούρι.

Θέλω να πω ότι και άνδρες, που δεν έχουν καν σκοπό το γάμο, αρχίζουν να τον σκέπτονται όταν γνωρίσουν εκείνη την γυναίκα με χαρακτήρα και ενδιαφέροντα που θα προσθέτει στη ζωή τους, όχι θα τους τη χαλάει.

Λοιπόν. Ο αρσενικός έχει το μυαλό του στο σεξ. Το κορίτσι, όμως, με τη συμπεριφορά του αλλάζει τα κόζα. Πως; Τα πράγματα γίνονται μόνα τους. Όχι εκβιαστικά. Ποτέ έτσι. Στην καλή της ηλικία η γυναίκα θα βγει με άνδρα, όχι από σεξουαλική ανάγκη ή απλά για αυτοεπιβεβαίωση ότι μετράει ως θηλυκό. Χωρίς την πίεση να κλέψει την παράσταση, πάντα σε χαμηλούς τόνους, μετρημένες οι κουβέντες της για κάθε τι Όλα γράφουν στον εγκέφαλο του άνδρα. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΧΕΙ... ΜΠΑΜΠΑ