ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

 

Μπαίνεις μέσα. Κι αρχίζεις να μπαινοβγαίνεις με το τραινάκι, μέχρι που θα ακούσεις το «σφύριγμα», ότι πλησιάζεις στο τέρμα της διαδρομής. Εδώ είναι η στάση σου, εδώ θα κατέβεις, όποτε βγαίνεις από το βαγόνι.

Αποτραβούν το πέος από τον κόλπο της γυναίκας πριν τους πάρουν τα ζουμιά. Πολλοί το συνηθίζουν. Να μην ποτιστεί το κορίτσι. Να την οργώσουν κανονικά, όμως όχι και να την σπείρουν με... σπέρμα.

Συνουσία με απόσυρση! Την κατάλληλη στιγμή. Η δουλειά γίνεραι ολοκληρωμένα, αλλά χωρίς το φινάλε της. Την πιο καυτή φάση, είτε η γυναίκα έχει ήδη «τελειώσει», είτε όχι, ο αρσενικός αποτραβιέται. Επειδή πριν ξεκινήσει το έργο, δεν ήθελε να ''ντύσει'' τον μπέμπη με προφυλακτικό. Για να αποφύγει, λοιπόν, τη σύλληψη, που πιθανότατα να προκύψει παρά τη θέλησή του.

Η ζημιά έχει πιθανότητες να προκύψει, όμως. Τίποτα δεν είναι σίγουρο χωρίς προφυλακτικό. Πιθανόν η γυναίκα να γονιμοποιηθεί. Να γκαστρωθεί. Και λέγε μετά εσύ ότι πριν εκσπερματίσεις είχες κιόλας «βγει».

Λεπτομέρεια. Τέλειος είναι ο μηχανισμός του σώματος. Κανένα εργοστάσιο δεν τον έφτιαξε, παρά μόνο εκείνο του Δημιουργού. Πριν, λοιπόν, ο άνδρας αρχίσει να... εκσφενδονίζει, πιιθανόν να έχει ήδη απελευθερωθεί το απαιτούμενο... λιπαντικό. Αυτό, ένα άλλου είδους υγρό, που προηγείται εκείνο του οργασμού. Είναι υγρό ντελικάτο, παράγεται στο πέος και χρησιμεύει να βοηθήσει την εκροή προς τον κόλπο του... άλλου υγρού, του παχύρευστου σπέρματος, του καυ' εξοχήν αρσενικού πυρομαχικού.

Ο πλάστης το φορμάρισε έτσι, ώστε το μεν κάτουρο να «τρέχει», το δε σπέρμα να εκσφενδονίζεται, κατά ριπάς. Για να εισχωρήσει, όμως, στο αιδοίο μέσα το «σκληρό» υγρό, δηλαδή το σπέρμα, χρειάζεται την αβάντα, το σπρώξιμο από το μαλακό υγρό, το οποίο κι αυτό(!) περιέχει κάποιες χιλιάδες σπερματοζωάρια. Όχι εκατομμύρια, όπως το σπέρμα, αλλά κι αυτά τα λίγα, τα χιλιάδες σπερματοζωάρια σε κάνουν... μπαμπά.

Άρα. Και να τραβηχτεί την καυτή στιγμή ο άντρας, η ''ζημιά'' πιθανόν να προκύψει.

Διαβαστε ακομα:

ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΟΣ