ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ... ΤΣΟΝΤΑ

 
Γράφει ο Στήβεν Αβραμίδης

Η στατιστική από κάποιους θεωρείται επιστήμη. Μπορεί και να είναι, όμως εγώ περισσότερο από τα νούμερα εκτιμώ τις τάσεις, όπως καταγράφονται από τα λογιστικά δεδομένα της όποιας στατιστικής προσέγγισης. Στοιχεία που σίγουρα βοηθούν αυτούς που μας φακελώνουν και μας παρακολουθούν ποικιλοτρόπως. Τι να πει σ' εμάς η στατιστική. Το μάθημα, ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, το 'χουμε πάρει από πιτσιρικάδες.

Κι όμως αγαπητοί, η στατιστική μπορεί να μας βρει γκόμενα. Το τσοντοsite pornhub ( ή κάπως έτσι ) έδωσε στην δημοσιότητα διάφορα στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητα του. Παγκόσμια στοιχεία μιλάμε, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στα ελληνικά.

Οι Έλληνες λοιπόν επισκέπτες, παραμένουν στον ιστότοπο κατά μέσο όρο για οκτώ λεπτά και 58 δεύτερα, στοιχείο που δείχνει την διάρκεια του χερογλύκανου. Το τελευταίο το λέω επειδή η επισκεψιμότητα από γυναίκες είναι μόνο 24% κι άρα κι εδώ μιλάμε για ανδροκρατούμενη μαλακία, λαμβάνοντας υπ' όψιν και κάποιο ποσοστό λεσβιών που λογικά εισέρχονται. Η οποία λοιπόν μαλακία, οφείλεται και υφίσταται από τον μέσο όρο ηλικίας των επισκεπτών, στα 35 χρόνια ζωής. Κατά τα άλλα κάποιοι ψάχνουν για ανάπτυξη σε αυτήν την ηλικία.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, είναι πως οι Ηπειρώτες κατέχουν τα πρωτεία παραμονής στην τσόντα, παρακολουθώντας το θέαμα για εννέα λεπτά και 16 δεύτερα. Ένα από τα δυο συμβαίνει. Ή είναι αγάμητοι ή έχουν θυελλώδεις ορμές. Ό,τι και να ερμηνεύσεις, το σίγουρο είναι πως έχουμε μια εξήγηση για τη φτώχεια, το χαμηλό οικονομικό επίπεδο της συμπαθούς περιφέρειας. Η οποία δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αποστέλλει στην Αυστραλία, εκεί όπου το έχει ανάγκη σύμφωνα με παγκόσμια έκκληση της, το σπέρμα που παράγει, αλλά ασχολείται με γεωργίες και κτηνοτροφίες. Τέλος πάντων, είναι μάλλον βέβαιο ότι στην Ήπειρο βρίσκεις πιο εύκολα γκόμενα.
Επίσης στη στατιστική αναφέρονται και οι προτιμήσεις των θεατών, μιλάμε πάντα για την Ελλάδα. Κι αυτές είναι πρώτα το λεσβιακό σεξ, μετά η κανονική πράξη με milfs και τέλος το πρωκτικό. Αυτά δεν μπορούν να εξηγηθούν εύκολα, αλλά η στήλη μπορεί να εξαντλήσει τα ψυχοπαθητικά της αποθέματα: Δεν μας αρέσει να βλέπουμε ξένα πέη, θεωρούμε τις αποστρατευμένες σαραντοπενηντάρες πιο εύκολες και προτιμάμε να λέμε ότι ξεσκίζουμε χωρίς να βλέπουμε φάτσα. Εν πάσει περιπτώση προτιμάμε το παρά φύσιν γενικώς. 
Ο ιστότοπος  ανακοίνωσε πως εκτινάσσεται η επισκεψιμότητα του κύρια τις Δευτέρες και συγκεκριμένα μεταξύ τρεις και τέσσερις το μεσημέρι. Να μπαίνεις Δευτέρα ενώ έχεις περάσει ωραίο σαββατοκύριακο, είναι ελαφρώς παράδοξο αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Εκτός αν είσαι sex machine, πλην Δευτέρας. Όλα γίνονται αλλά από την στήλη αποκλείονται. Μάλλον βγήκες μπακούρι και μπακούρι γύρισες. Και μάλλον ήσουν και τάπα στο μεθύσι και το hung over σου πέρασε μετά από δυο μέρες.
Γκόμενα, λοιπόν, θα βρούμε πιο εύκολα στην Ήπειρο, ημέρα Δευτέρα και μεταξύ τρεις και τέσσερις το μεσημέρι. Παρακαλώ για Δευτέρες που δεν συμπίπτουν με παραμονές Πάσχα, εθνικών επετείων ή αλλαγής του χρόνου. Το τελευταίο το συγκεκριμενοποιώ για να μην κατηγορηθώ ότι κάνω σαμποτάζ γενικώς στην Ήπειρο. Στέκομαι στη στατιστική... προσφορά του πορνοsite που δεν φτάνει που υπάρχει, πρώτον κονομάει προωθώντας την οικιακή μαλακία και δεύτερον καρφώνει κιόλας τους πελάτες του. Που σίγουρα είναι μαλάκες, αυτό δεν το συζητάμε. Αυτό δεν είναι θέμα στατιστικής. Είναι τροφή για σκέψη στις γκόμενες που λένε, ότι δεν υπάρχουν πια άνδρες. Και μάλιστα στα 35 τους
Διαβαστε ακομα: