Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ... ΠΕΟΣ

 

Νο1 σεξουαλικό όργανο στον άνδρα, ισάξιο του πέους, είναι η γλώσσα. Ισάξιο; Μήπως είναι περισσότερο χρήσιμο στο σεξ! Κανείς δεν γνωρίζει, αν ο Θεός, ο δημιουργός των πάντων και βέβαια του ανθρώπου, έστησε τη γλώσσα στο στόμα μονάχα για την τροφή και την ομιλία. Να βοηθάει το δίποδο και να μασάει, και να καταπίνει. Και να προφέρει λέξεις. Μήπως έφτιαξε τη γλώσσα με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιείται και για... άλλο λόγο.

Όπως το πέος, έτσι και η γλώσσα είναι μυς. Σκέτος. Χωρίς κόκκαλο. Και επειδή η γλώσσα μέσα στο στόμα έχει επίσης θερμότητα και παράγει υγρά, με συνέπεια να προσφέρεται και στο παιχνίδι της συνουσίας. Η γλώσσα, άλλωστε, με την πλαστικότητα της έχει την πολυτέλεια της ελευθερίας κινήσεως, 

Το πέος βέβαια, υπερέχει διότι είναι φορέας του υγρού πυρ, του σπέρματος. Δεν κατάλαβα. Η συνουσία δεν έχει σκοπό πάντα την αναπαραγωγή. Απεναντίας! Ούτε μία στο δισεκατομμύριο οι σεξουαλικές επαφές γίνονται με στόχο να γεννηθεί παιδί.

Κάνει δουλειά (!) στη σεξουαλική επαφή η γλώσσα. Μην την υποτιμάμε. Καλά είναι τα χέρια, τα δάκτυλα, για τα χάδια, πιο καλή η γλώσσα να την βολτάρει κανείς σε κάθε σημείο του σώματος. Και η ανδρική, και η γυναικεία γλώσσα.

Διαβαστε ακομα:

ΣΕΞ ΜΕ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ