ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΥΞΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

 

Άνδρας και γυναίκα έχουν πετάξει ρούχα και εσώρουχα και είναι πανέτοιμοι να δοθεί ο ένας στον άλλον, Να ξεκινήσουν το σεξουαλικό όργιο και να απολαύσουν το υπέρτατο δώρο της ύπαρξης τους. Ό,τι πιο μονάκριβο χαρίζει η ανθρώπινη φύση τους. Τι τους εμποδίζει να φτάσουν στην ολοκλήρωση; Τίποτα. Να, όμως, που το έργο δεν εξελίσσεται χωρίς εμπόδια. Η γυναίκα να μην πιάσει οργασμό, ο άνδρας να τελειώσει ενωρίτερα.

 

Και κάθε μέρα βρήκαν δουλειά ένα κάρο ειδικοί και ΜΜΕ και αναλαμβάνουν να δασκαλεύουν πως θα γίνει σωστά η δουλειά. Τι να προσέξουν, άνδρας και γυναίκα, για να ικανοποιήσουν τον άλλον, αλλά και τον εαυτό τους. Χιλιάδες πράγματα γράφονται έτσι κι αλλοιώς, χιλιάδες φορές επαναλαμβάνονται τα ίδια και περίπου τα ίδια, αλλά πάλι στο ζευγάρι υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί η μπάλα.
Γυναίκα και άνδρας υγιείς και οι δυο τους. Σωματικά και χωρίς ψυχολογικά προβλήματα, κολλήματα και σε υψηλό βαθμό επιθυμία ο ένας για τον άλλον. Κι όμως κάπου χαλάει το τραίνο πριν σφυρίξει τρεις φορές και φτάσει πανηγυρικά και αποθεωτικά στο τέρμα.

Το πιο εύκολο το κορίτσι να το γυρίσει στο στοματικό όταν το αγόρι καντεμιάστηκε και του δεν έρχεται η στύση. Και ο άνδρας, από την άλλη, για να φτιάξει πιο σύντομα την γυναίκα να αρχίσει να τρίβει την κλειτορίδα, το πλέον εγγυημένο σημείο ερεθισμού της.

 

Το έργο δεν ξεκινάει, δεν γίνεται για να ''τελειώσεις''. Όχι, βέβαια. Και με τον αυνανισμό τελειώνει, και ο άνδρας, και η γυναίκα. κάποιος, κάποια. Χωρίς έρωτα; Χωρίς ερωτόλογα; Έστω και ψεύτικα. Παραμυθένια. Στην επαφή είναι απαραίτητα τα χάδια, τα φιλιά, αλλά- κυρίως- τα λόγια. Τα γλυκά και γλυκυτερά λόγια που λέγονται μόνο εκείνες τις στιγμές. Τα ίδια λόγια να τα πει κανείς σε οποιαδήποτε άλλοτε στιγμή θα τον παρεξηγήσουν, αν δεν τον θεωρήσουν χυδαίο.
Το ζευγάρι βρίσκεται σε φάση διότι το γουστάρει κι όχι για να ''υποβοηθήσει'' ο ένας τον άλλον να έρθουν σε οργασμό. Ξεχνάμε τις ''οδηγίες'' των γκουρού(;) από τα μμε. Να... καθυστερεί ο άνδρας, να μη βιαστεί διότι βιολογικά η γυναίκα έχει άλλους ρυθμούς. Τι είναι αυτά, ρε; Πέφτει επάνω της και δεν σκέπτεσαι να την ανάψει! Μόνο να την τρελάνει στα σορόπια γιατί την ποθεί. Και το πράμα έρχεται μόνο του. Χωρίς πυξίδα και χρονόμετρο.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΡΜΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ...