ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ SUGAR GIRL

 
Όλα ξεκινάνε από την ανάγκη. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμη στον πλανήτη, η Ανάγκη. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα και τρίτα. Τέταρτα και πέμπτα. Πίσω από την Ανάγκη. Καλές και άγιες οι ιδεολογίες και οι θρησκείες και τα οράματα, οτιδήποτε αγνό και πνευματικό, όμως ανίκανο να ταρακουνήσει το έδαφος κάτω από τα πόδια των ανθρώπων, που θα κινηθούν, θα ξεσηκωθούν μόνο κάτω από την πίεση της Ανάγκης. 
Από τότε που βρέθηκε ο άνθρωπος στη γη, ορίζει την πορεία του αυτό που χρειάζεται. Το φαγητό, ο ύπνος, το σεξ, το χρήμα. Δεν κουνάει την αρίδα του να δουλέψει, να διαδηλώσει, να βρίσει, να πολεμήσει, αν δεν τον τσινάει γι' αυτό η ανάγκη.

Οι κοινωνίες, οι θρησκείες, οι επαναστάσεις, τα ταξίδια, ο τζόγος, το εμπόριο, τα πάντα όλα κτίστηκαν γιατί τα έχει ανάγκη ο άνθρωπος. Και τα ζώα όλα δεν κάνουν τίποτα, μα τίποτα παρά μόνο ό,τι έχουν ανάγκη. Να εξασφαλίσουν τροφή, να ζευγαρώσουν και να ζήσουν, δηλαδή να καβατσώσουν, να φωλιάσουν κάπου προκειμένου να αποφύγουν τον κίνδυνο, να γίνουν μεζές άλλου ζώου.

Η πορνεία. Το λένε το αρχαιότερο επάγγελμα της γυναίκας. Το γέννησε η ανάγκη της σεξουαλικής επαφής του άνδρα. Επάγγελμα που στο διάβα της Ιστορίας ποτέ δεν έγινε παρελθόν. Το τονίζουμε αυτό διότι με τους χρόνους και τους καιρούς δεκάδες, εκατοντάδες επαγγέλματα καταργήθηκαν. Και πως να περάσει στην Ιστορία η πορνεία όταν την έχει ανάγκη ένα κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού; Μ' άλλα λόγια υπάρχουν ακόμα πουτάνες όχι γιατί κάποιες γυναίκες είναι γεννημένες πουτάνες, αλλά επειδή τις έχουν ανάγκη κάποιοι άνδρες.

Γιατί γίνεται πουτάνα και μια γυναίκα που δεν είχε καν σκεφτεί πως θα έφτανε να ξαπλώνει με άντρα που δεν είναι η σχέση της.Και δεν το κάνει με την προοπτική ότι μ' αυτόν τον άνδρα αύριο θα παντρευτεί. Ούτε από προσωπική σεξουαλική ικανοποίηση. Στην πορνεία σύρεται από την ανάγκη για χρήματα.

Sugar girl, ο νέος τύπος της πόρνης που γεννήθηκε τα τελευταία 40-45 χρόνια στην Ευρώπη, και εξαπλώθηκε σε Αμερική και Ασία. Η πιτσιρίκα της πανεπιστημιακής ηλικίας που δεν μπαίνει σε μπουρδέλο και κονομάει σταθερό και χοντρό χαρτζηλήκι, ανάλογα με πόσους sugar daddies νταραβερίζεται κατά σύστημα. Με δυο ή πέντε sugar daddies βρίσκεται μια ή δυο φορές την εβδομάδα.

Ο sugar daddy είναι ο ματσωμένος σαραντάρης, πενηντάρης ή και εξηντάρης, παντρεμένος συνήθως, και πληρώνει ξενοδοχείο, δείπνο, ίσως και δώρα, ταξίδια και βέβαια την αμοιβή της sugar baby, του πορνίδιου το οποίο αποφάσισε για ένα άλφα διάστημα να το παίζει κυριλάτη πουτάνα. Και οι δυο πλευρές κάνουν τη δουλειά τους. Ο άντρας γεύεται φρέσκια σάρκα και ξέρει τι και πόσο του κοστίζει. Η πωλήτρια καταστήματος, η φοιτήτρια ή π.χ. τραπεζική υπάλληλος με ολίγον, όσο την παίρνει, ψιλοσυναισθηματικό πουλάει συνειδητά το κορμί της για τα φράγκα. Τι άλλο;

Διαβαστε ακομα:

ΜΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ... ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ