ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟΛΟΓΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ... ΣΤΥΛ

 
Τι θέλουν οι γυναίκες; Κοπιάστε να διαβάσετε τι είναι αυτό που τις ερεθίζει περισσότερο και τι γουστάρουν στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Αυτά σε ποια κορόιδα τα λένε; Δεν είναι καινούργιο πως ό,τι θέλουν οι γυναίκες είναι αυτό που θέλουν και οι άνδρες. Όποιος και όποια αποζητάνε ή είναι διαθέσιμοι στις σεξουαλικές δραστηριότητες. Και για να μην παρλάρουμε σαν τους γκουρού της πλάκας, λέμε τη πιο μεγάλη αλήθεια. Και ποια είναι αυτή; Ο καθένας, άντρας ή γυναίκα είναι ξεχωριστή περίπτωση. Τι σημαίνει αυτό;
Ας πάρουμε την ''κλινική'' κατηγορία γυναίκας που τρελαίνεται με βρωμόλογα, όταν είναι μέσα της ο αρσενικός. Πως ξηγιέται ο επιβήτορας; Για να την διευκολύνει να φτάσει στον οργασμό, να της δείξει ότι την καταλαβαίνει. Δεν αμολάει στην πράξη επάνω, στα τυφλά τις προστυχοατάκες. Χρειάζεται η κατάλληλη κατά περίπτωση επιλογή από το ρεπερτόριο του βρώμικου λεξιλόγιου. Πότε θα πει και τι θα πει, προκειμένου να ανάψει περισσότερο την κυρία.
 
Η κάθε ''απαγορευμένη'' φράση, αλλά και η αποδεκτή, και η ''αθώα'' πεζοδρομιακή κουβέντα, έχει την αξία της τις στιγμές της συνουσίας, όταν ειπωθεί την κατάλληλη στιγμή. Και να βγαίνει αυθόρμητα από το στόμα, όχι να λέγεται μόνο διότι η γκόμενα έχει την ''ανωμαλία'' να ακούει χυδαιότητες.
Το άλλο. Πολυπληθής είναι η κατηγορία των γυναικών που φτιάχνονται πιο σύντομα όταν ο επιβήτορας όσο καλπάζει δεν παραλείπει να ψιθυρίζει καθωσπρέπει γλυκόλογα με αίσθημα και ρομαντισμό. Να ληφθεί, όμως, υπ' όψιν το σπάσιμο στην γκόμενα αν πάνω στα καλύτερα της θεωρήσει ότι τα ερωτόλογα του αλλουνού είναι ψεύτικα, κλισεδιάρικα, άδεια από ειλικρίνεια. Της αρέσει να ''ακούει''. Οκέυ, αλλά για να σταθεί στο ύψος της ο αρσενικός χρειάζεται να μην ''τα λέει'' μόνο, αλλά να λέει καλά το μάθημα του.
 
Περίπτωση γυναίκας η οποία ξενερώνει όταν ακούσει σόκιν εκφράσεις. Κι όμως, η συγκεκριμένη μην γίνει της φωτιάς, να μην κρατιέται, αν ο άντρα της ψιθυρίσει με τον... καλύτερο τρόπο και την κατάλληλη στιγμή λες ότι μιλάει στην πιο ανώμαλη πόρνη.
Διαβαστε ακομα:

ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΤΟΥΦΑ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ