Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ... ΠΥΞΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ

 
Το πρώτο ''μάθημα'' στο σεξ το διδάχτηκα πιτσιρικάς, ανήλικος ακόμα. Από τα σχετικά βιβλία ειδικών επιστημόνων, βέβαια. Θυμάμαι, λοιπόν, τι ακριβώς κατ' αρχήν συγκράτησα περισσότερο: Ξεκινάει ο αρσενικός έχοντας την αγωνία, το ενδιαφέρον να επισημάνει τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος της γυναίκας. Πέραν από τις λεγόμενες και δεδομένες ''ερωτογενείς ζώνες'', δηλαδή το στήθος, τα χείλη, την περιοχή γύρω από το αιδοίο. Όλα αυτά ερεθίζουν κατ' εξοχήν όλες τις γυναίκες.
Τα χάδια, λοιπόν, και τα φιλιά, στη φάση των προκαταρκτικών, έχουν σκοπό μόνο να προετοιμάσουν την ερωτική παρτεναίρ, Η σεξουαλική, όμως, μαγκιά του άντρα είναι να ''ανακαλύψει'' ποια ακριβώς δικά του αγγίγματα στο κορμί της την τρελαίνουν. Δεν το συζητάμε, ότι ο αρσενικός θα δουλέψει ο ίδιος και δεν περιμένει από την κυρία να τον πληροφορήσει σχετικά, ''Χάιδεψε εδώ... '', ''Φίλησε με εκεί... ''. Αυτό δεν είναι ερωτικό παιχνίδι, είναι ξενέρωμα.
Τι μας λέει η Ζάνα; Η καταγωγής από Σκόπια Αμερικανίδα δρ Ζάνα Βρανγκάλοβα, σεξουαλική ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μας λέει ότι με τους αναστεναγμούς και τα σεμνά βογγητά η γυναίκα ''βοηθάει'' τη... γεωγραφική διερεύνηση του άντρα στο κορμί της. Με ''ωχ... '' και ''αα... '' στο μουρμουρητό, χωρίς να χρειαστεί να αρθρώσει λέξη, η γυναίκα επιδοκιμάζει την επαφή των χειλιών του εραστή σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματος, π.χ. στην πλάτη ή στην κοιλιά.

Η sexpert Zhana Vrangalova, διδάκτωρ φιλοσοφίας και καθηγήτρια της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, συνιστά στην κάθε γυναίκα να εκδηλώνει, μάλιστα με αισθησιακό τρόπο, όχι απαραίτητα λεκτικό, αν της αρέσει, αν την ανάβει ο άλλος, κι έτσι να τον ''καθοδηγεί'', ώστε αυτός να επιμένει, να επανέρχεται με τη γλώσσα ή τα δάκτυλα στα καυτά σημεία του σώματος, προκειμένου να διευκολυνθεί ο γυναικείος οργασμός.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΤΡΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ