ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ...

 
Όλα να τα βρούμε. Μαγκιά. Μη μας ξεφύγει τίποτα. Μαγκιά και κλανιά μαζί. Ποιοι είμαστε, οι τίποτες, οι υπέρτεροι των ουρανών και των θαλασσών είμαστε και δεν γουστάρουμε να μας ξεφύγει λέπι. Μαγκιά, κλανιά και πωπό φιλιστρίνι. Το ξέρεις αυτό;
Ψάρια κατέβρεξε ο ουρανός στην Αυστραλία. Πως έγινε αυτό; Πολλά και στο μέγεθος της παλάμης ψάρια, η αυστραλιανή πέρκα, έπεσαν από ψηλά και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τη θάλασσα. Τι κόλπο είναι αυτό. Να βρούμε την εξήγηση του φαινομένου.
Άντε και την βρήκατε. Τι έγινε; Τίποτα δεν έγινε. Ο Πούτιν και ο κάθε Πούτιν κάθε εποχής, κάθε πλευράς θα μπουκάρει όποτε γουστάρει σ΄ άλλο κράτος, ο μαλάκας θα χαζεύει την κάθε μαλακία που παίζει στο διαδίχτυο, οι τίποτες θα συμμετέχουν στα κοινά, δηλαδή θα λένε την άποψη τους για ανύπαρκτα πράματα ανυπάρκτων ατόμων. 
Αν μιλάμε σοβαρά, και εδώ μόνο σοβαρά μιλάμε, αποτελεί πρόκληση να μας λένε ότι οι επιστήμονες θα ψάξουν να βρουν την απάντηση. Σε τι οφείλεται το γεγονός ο ουρανός να βρέξει ψάρια. Είναι η πρόκληση των προκλήσεων να θέλει να τα μάθει όλα ο μαλάκας. Να μη ξέρει τι του γίνεται στα πιο βασικά, στα πιο καθημερινά και να περιμένει να μάθει τα ανεξήγητα.
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ