ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΠΕΙΡΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ''ΛΟΛΙΤΕΣ''

 
Μαθήτριες, κορίτσια ανήλικα σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Δεν εκπλήσσει τούτο το καθόλου ευχάριστο γεγονός, μάλιστα και σε σχολεία της επαρχίας, σε κλειστές και συντηρητικές κοινωνίες. Λείπει η σωστή και συστηματική ενημέρωση, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, και στο μικρόκοσμο του σχολείου και γενικότερα από την κοινωνία. Μήπως συμβαίνει το άλλο. Η ελαφρότητα χαρακτηρίζει τόσο τη σκέψη, όσο και τη συμπεριφορά μεγάλου κομματιού της νεολαίας.
Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, η γυναίκα αφυπνίζεται σεξουαλικά από τα 12 της χρόνια, και απ' αυτή την ηλικία κάποιο ποσοστό αρχίζει να αυνανίζεται. Αδιάφορο ποιο είναι το άλφα μετρήσιμο ποσοστό κοριτσιών, που πιθανόν να “τρίβονται” από τα 11 ή ξεκινάνε την αυτοϊκανοποίηση από τα 18 χρόνια. Πριν, πάντως, φτάσει σε ηλικία γάμου το κορίτσι δέχεται κατάμουτρα την επίδραση της κοινωνίας, με την τηλεόραση, με την μόδα, κι άλλα μαγνητικά της εποχής μας..., κι όλα αυτά ορίζουν τη συμπεριφορά της. Με συνέπεια ανήλικες να δίνουν εντύπωση νυμφίδιου, σκέτες Λολίτες... , κυκλοφορούν αταίριαστα με την άγουρη, την άβγαλτη ακόμα ηλικία τους.

Νυμφίδιο είναι η πιτσιρίκα που προκαλεί, που διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία του άνδρα, του κάθε άνδρα. Νύμφη. όχι η κάμπια των εντόμων στην τελευταία φάση της εξέλιξης της, είναι μια γυναικεία θεότης στην αρχαιότητα. “Λολίτα” λέμε την πιτσιρίκα όταν δέχεται να νταραβεριστεί σεξουαλικά με ώριμο άνδρα, είτε από τσογλανισμό, είτε από βίτσιο.

Τι μπορεί να γνωρίζει από την τέχνη του έρωτα και από το σεξ, μια 15χρονη και 17χρονη; Λίγα πράγματα, πολύ λίγα, θεωρητικά λιγότερα απ' όσα η γυναίκα με περισσότερα χιλιόμετρα στο κρεβάτι. Κι όμως, κάποιες ανήλικες με το ντύσιμο και τις κινήσεις δίνουν υποσχέσεις λες κι είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς αρσενικούς.

Θέμα πείρας. Οπωσδήποτε. Δεν χρειάζεται να μας το πει αυτό καμιά πανεπιστημιακή έρευνα σχετική. Η 20άρα είναι “μαθήτρια” στο σεξ σε σύγκριση με την 40άρα. Μιλάμε γενικά. Αφήνουμε κάποιες περιπτώσεις, π.χ. νεαρή γυναίκα με έντονη, πλούσια και ποικίλη ερωτική ζωή, μια ώριμη συμβιβασμένη στην αγαμία ή την ψευτογαμία.

Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, όμως. Η 20άρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την νορμάλ, την κανονική σαραντάρα, πολύ περισσότερο την τεκνομαζώχτρα, την πουροκυνηγιάρα. Υπ' όψιν, ότι η γυναίκα στα 40 και στα 45 είναι στα ντουζένια της. Η ιδανική ερωμένη πριν την κλιμακτήριο, μάλιστα αν διαθέτει καλοφτιαγμένους γοφούς και δυνατούς τρικέφαλους. Μια τέτοια θέλει ο 20άρης και ο 25άρης, όχι την 20άρα που ακόμα δεν έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, δεν έχει πάρει το δίπλωμα της Σεξουαλικής επιστήμης, όπως λέμε Ιατρικής, Νομικής, Αρχιτεκτονικής, Γεωπονικής.

Διαβαστε ακομα:

Η ''ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ'' ΤΗΣ ΓΥΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ... ΑΝΔΡΑ