ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ...

 

Φοβερά πράγματα. Τα είχε όλα. Διασημότητα, λεφτά, κότερο, βίλα δακτυλοδεικτούμενη, νταραβέρι με λαμπερά πρόσωπα παγκοσμίως και πασίγνωστά. Κυρίως χοντοκονόμαγε από την επιχείρηση του, εμπόριο διαμαντιών. Δεν του έλειπε τίποτα. Ένας καημός μόνο βασάνιζε τον φουκαρά, την είχε μικρή. Και στην ώριμη ηλικία του το πήρε απόφαση, να την μεγαλώσει.

Φοβερά πράγματα. Εβραίος, βελγικής καταγωγής, κανένα πρόβλημα από τη θρησκεία, δεν απαγορευόταν να κάνει επιμήκυνση στο πέος του. Καβάλησε το αεροπλάνο και από τις ΗΠΑ ταξίδευσε στο Παρίσι, σε κλινική ειδική για τη συγκεκριμένη επέμβαση, άλλωστε ένα τέτοιο χειρουργείο σήμερα είναι ρουτίνα. Σκέφτηκε ότι άξιζε την ταλαιπωρία του υπερατλαντικού ταξιδιού. Θα τελειώσει η δουλειά και πανευτυχής θα την βλέπει και θα την καμαρώνει. Και δεν θα αισθάνεται μειονεκτικά απέναντι στις γκόμενες τις οποίες χαρτζηλικώνει όποτεε τις χρειάζεται.

Πέθανε ο άνθρωπος. Έμεινε. Ανακοπή καρδιάς. Δεν άντεξε στην ένεση αναισθησίας. Πιθανόν να πήγε από τη μεγάλη του συγκίνηση, ότι θα αποκτήσει 2-3 πόντους μεγαλύτερη τσουτσού. Συνέβη το 2019, σα σήμερα πρώτη Μαρτίου.

Κρίμα; Εξαρτάται αν αξίζει την λύπηση. Ο ντόκτορας έκανε τη δουλειά του και αυτουνού η ζωή τελείωσε λίγο μετά το τέλος του χειρουργείου. Δεν πρόλαβε, με τις γάζες ακόμα στο πουλί του, να το δει πόσο είχε μεγαλώσει, και πριν ακόμα ανοίξει τα φτερά του σε κάποια γυναικεία φωλίτσα. 
Διαβαστε ακομα:

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ