ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΑΝΕ

 
Η είδηση λέει πολλά. Πάρα πολλά. Ποιος, όμως, ποιοι να αναδείξουν την ουσία του πράγματος; Ρίξε το νέο χύμα και τσουβαλάτα μαζί με τα άλλα σκάρτα και πουλάμε ενημέρωση. Αυτή είναι η δουλειά μας, όχι κάτι άλλο. Στοπ φινάλε δεν πάσχουμε από πελατεία. Ούτε αυτοί που μας διαβάζουν, που μας επισκέπτονται έχουν απαιτήσεις.
Το κακομαθημένο παιδί από την Βραζιλία που χοντροκονομάει με τη φανέλα της παριζιάνικης Παρί έχασε ένα εκατομμύριο δολάρια στον τζόγο. Στο πόκερ, και συγκεκριμένα μέσα σε μια ώρα. Σιγά τα ωά. Τι είναι ένα εκατομμύριο για τον Νεύμάρ; Εγώ θα σου πω πόσο ζυγίζει το εκατομμυριάκι για το βραζολιανάκι. Σα να μην το έχασε. Και επειδή δεν το πονάει αυτή η χασούρα, το εν λόγω παικτάκι θα ξαναχάσει ένα εκατομμυριάκι.Και όποιος διαφωνεί, πάω στοίψχημα μαζί του ένα- δυο. Χάνω δύο, κερδίζω ένα.
Μιλάμε τζογαδόρκα. Αν χάνονται στο κουμάρι δέκα φράγκα, λέμε ένα νούμερο, τα μισά είναι από την τσέπη των χαρτωμένων. Αυτών που τα έχουν και δεν τα πονάνε. Έχουν μπόλικα στην άκρη, κερδίζουν πολλά κάθε μέρα, κάθε μήνα από τη δουλειά τους και τα ακουμπάνε, μάλιστα χωρίς να τα παίζουν. Τα ''δίνουν'' τα λεφτουδάκια τους. Επιτρέπουν να τους γδύνουν.
Το Νεϋμαράκι δεν πήρε πρέφα ότι έπαιζε. Ότι υπήρχε περίπτωση να κερδίσει. Δεν κατάλαβε το ψωνάκι ότι χάνει, ότι θα χάσει. Και δεν έχασε περισσότερα διότι το παικτάκι είχε βαρεθεί να παίζει. Είναι το ιδανικό θύμα, θυσιάζεται στο βωμό και δεν το ξέρει. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΣΕΞΟΛΟΓΟΥΣ