ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΑ

 
''Δεν με φλερτάρουν καθόλου οι Έλληνες... ''. Αρκεί. Τι περισσότερο να μας πει η γυναικάρα. ''Είναι φοβιτσιάρηδες οι Έλληνες, αντίθετα οι Ιταλοί θα με δουν σ' ένα καφέ π.χ. και θα μου ζητήσουν να βγούμε... ''. Φτάνει, αρκετά! 
Τα λόγια αυτά, σκέτα αγκάθια για κάθε άντρα, Έλληνα αρσενικό, προέρχονται από την πενηντάρα κυρία Δωροθέα Μερκούρη, ελληνοϊταλίδα, πρώην μοντέλο, γυναίκα παλαιάς κοπής, δηλαδή ασυγκράτητης θηλυκότητας, βγαλμένη από το καλούπι που ξεπετάχθηκε η Σοφία Λώρεν. 
Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως συζητάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Πάρα πολύ σοβαρά, άρα δεν μιλάμε προσωπικά για την κυρία Μερκούρη. Την οποία ευχαριστούμε για όσα είπε και ουδόλως αφορούν την ίδια. Εννοώ πως η ίδια δεν εξέφρασε κανένα παράπονο. Απλά μας είπε κατάμουτρα μια αλήθεια που δεν τιμάει τον ντόπιο ανδρικό πληθυσμό. 
Πόση, όμως, αλήθεια έχουν τα λόγια της συγκεκριμένης Μερκούρη; Μ' άλλα λόγια, πόσοι άνδρες έχουν τα κότσια να πλησιάσουν ερωτικά μια Δωροθέα Μερκούρη; Λίγοι, πολύ λίγοι θαρρούν πως έχουν ελπίδες με γυναίκα πάνω από τα κυβικά τους. Να το δούμε κι έτσι. Ποιος φλερτάρει όταν είναι σίγουρος ότι θα φάει τα μούτρα του;  Κι αυτό δεν είναι φόβος. Είναι κάτι άλλο. Είναι ότι δεν θέλει να νοιώσει την αποτυχία. 
Διαβαστε ακομα:

ΧΩΡΙΣ ΕΛΞΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΣΗ