ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΗΣ ''ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ''

 
Ο επώνυμος gay, πετυχημένος στη showbiz, συνοδευόταν από τεκνό τουλάχιστον τριάντα χρόνια νεότερο. Τι θυμήθηκα! Κάποια πράγματα στη ζωή δεν πεθαίνουν. Σ' όλες τις καταστάσεις και σε κάθε καιρούς δουλεύει το μελανόχαρτο. Ίδια λες πρόσωπα, παρελαύνουν σε διαφορετικές εποχές. Τι θυμήθηκα, λοιπόν; 
Πριν χρόνια πολλά είμαι με παρέα σε παραλιακό μαγαζί, απ' αυτά που τα λένε «κοσμικά», τα κυριλάτα, όχι κάποιο κωλάδικο, τέτοιας κλάσης έβρισκες στην εθνική οδό. Σκάει ένα επεισόδιο, ένας χοντρός τσαμπουκάς, με πρωταγωνιστή μια σκατόφατσα, με υπεύθυνο ρόλο μπράβου στο μαγαζί. Γιατί και πώς μην πούμε λεπτομέρειες, θα χάσουμε τη μπάλα στο θέμα μας.

- Ποιος είναι αυτός;... , ρώτησαν κάποιοι κι ένας που «ήξερε» έκανε τη σχετική ενημέρωση...

«Ένα ρεμάλι είναι, ζει από τους πούστηδες... Αυτό είναι το «επάγγελμά» του, να κάνει συγκόλληση με άνδρες ...».

Ψιλοάβγαλτος ακόμα εγώ, μου έμεινε το επεισόδιο. Ότι κάποιος ζει, βγάζει μεροκάματο πηγαίνοντας με αδελφές. Αηδιαστικό. Και αναξιοπρεπέστατο, σίγουρα.

Πουτάνα ζωή! Να σε υποχρεώνει προκειμένου να κερδίσεις τον επιούσιον να το κάνεις με gay. Να μην το γουστάρεις εσύ, να συχαίνεσαι τον εαυτό σου, αλλά να μη βρίσκεις κάτι άλλο για να ζήσεις τον εαυτό σου, την οικογένειά σου.

Και ήρθε το πράμα και πέσαμε στα μνημόνια. Μια χαρά παλληκάρια έμειναν στην αφραγκία, δεν έβρισκαν δουλειά, κι αποφάσισαν να «εκδίδονται». Δεν ήθελε και πολύ. Ο κολλητός είχε ήδη αρχίσει να πορνεύεται με άνδρες, και ήρθε η σειρά του φίλου του να κάνει το ίδιο. Έτσι μπήκαν στο λούκι κάποιοι. Και υποχρεώθηκαν να ξεκινήσουν τη συγκεκριμένη ''δουλειάς'', και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της. Ή το κάνεις ή δεν το κάνεις. Αν το κάνεις, αν θέλεις να σε προτιμάει η «πελατεία», θα έχεις συμπεριφορά «επαγγελματική», ό,τι νοείται ως τέτοια στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Διαβαστε ακομα: