ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Μ' ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ

 
Ποιος άνδρας δέχεται να πάει η γυναίκα του μ' άλλον. Με τη δική του συμφωνία και την ευλογία η σύζυγος να έχει μια ολοκληρωμένη ερωτική επαφή διαρκείας κάποιων ωρών, ίσως ολονυχτίας. Και οι δυο τους, η σύζυγος και ο ξένος άνδρας χαλαρά και παιχνιδιάρικα, χωρίς ντροπή και εντελώς απενοχοποιημένα αφεθούν στις πιο κρυφές και άγνωστες ηδονές και απολαύσεις της σαρκικής διερεύνησης. Και στο συνουσιακό τους συμπόσιο οι δυο τους, άγνωστοι μέχρι πριν μόλις λίγες ώρες, να προχωρήσουν σε σεξουαλικές επιλογές που δεν τις συνήθιζαν με τον, με την σύζυγο τους.

Λοιπόν. Ποιος σύζυγος είναι σε θέση να φανταστεί την ίδια την γυναίκα του, την οποία συνεχίζει να αγαπάει, όχι θέλει να χωρίσει, την μάνα των παιδιών του να κυλιέται σε ξένα σεντόνια παραδομένη με τα... όλα της, τα στήθη, τους γλουτούς, το αιδοίο, σε εραστή της μιας νύχτας. Ίδιο ερώτημα και στην παντρεμένη γυναίκα. Ποια συμφωνεί ο άνδρας της να περάσει μία νύχτα μ' άλλην.

Ο swinger. Έτσι αποκαλείται, ο άνδρας και η γυναίκα, swinger, ο όποιος και όποια μπαίνει συνειδητά στο παιχνίδι της ανταλλαγής συντρόφων. Άλλο πράμα οι παρτούζες και τα γκρουπ σεξ ανάμεσα σε άτομα, γνωστά και άγνωστα. Το swinging είναι συνειδητή ''διαδικασία'' και αφορά δύο ζευγάρια. Τέσσερις ανθρώπους. Και έχει εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από μόδα. Άδικο να το χαρακτηρίσει κανείς μόδα, διότι πλέον είναι καθεστώς. Έχει απλωθεί, γιγαντώθηκε και σαρώνει πρώτα στις ΗΠΑ και μετά στην Ευρώπη τις μεταπολεμικές δεκαετίες. Ήδη κάνει θραύση στην Ιαπωνία, αλλά και στην Κίνα, από τότε που κι αυτή η χώρα άνοιξε χέρια και πόδια στον καπιταλισμό.
Να το δούμε από την πλευρά των swingers. Γιατί συμφωνούν στην ανταλλαγή; Κάποια ζευγάρια, μάλιστα, την επιδιώκουν με φανατισμό. Ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους. Γι' αυτούς είναι μια ανάγκη. Ζευγάρια της διπλανής πόρτας κάνουν το μέγα άλμα αφού αντιλήφθηκαν πως το οικογενειακό σεξ ανάμεσα σε δυο παντρεμένους μοιάζει περισσότερο ρουτίνα. Απουσιάζουν τα βασικά, τα πιο βασικά στοιχεία στο μυστήριο της ερωτικής επαφής.
Και ακριβώς επειδή υπάρχουν αμέτρητα ζευγάρια αποφασισμένα να...ανταλλαχτούν, έχουν φυτρώσει ένα κάρο κλαμπ για swingers. Κυρίως έγγαμοι σουίγκερ. Έτσι το συνωμοτικό αρχικά ''δίδυμο ζευγαριών'' επεκτάθηκε και σε διάφορες αξιόπιστες κι όχι λέσχες, ώστε να έχουν περισσότερες επιλογές οι swingers, οι λάτρεις ''της ανταλλαγής''.
Η Ολλανδία είναι η ευρωπαϊκή χώρα με τους περισσότερους swingers. Ολλανδικό γραφείο μια φορά το χρόνο φέρνει εκατοντάδες συζύγους στην Κρήτη. Η κομπανία εγκαθίσταται για πέντε νύχτες σε λαμπερό πεντάστερο all inclusive ξενοδοχείο. Το εν λόγω γραφείο χαρακτηρίζει «ομοϊδεάτες» τους συζύγους που έχουν αποδεχθεί την ανταλλαγή. Η δε Κρήτη επελέγη διότι «είναι η τέλεια ευκαιρία να αισθανθούν οι swingers τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, αλλά κι ένα ποτήρι παγωμένη ρακί»
Διαβαστε ακομα: