ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ''ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ'' ΟΙ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΤΡΑΜΠΕΣ

 
Είναι παντρεμένος και με την γυναίκα του χάνεται η ερωτική επιθυμία. Το αιώνιο πρόβλημα από την εποχή του Αδάμ και της Εύας. Είναι σύζυγοι και μετά από κάποιο διάστημα σκυλοβαριέται ο ένας τον άλλον. Να, γιατί γεννήθηκε το swinging. Η ανταλλαγή συζύγων. Τίποτα δεν προκύπτει χωρίς λόγο. Πολύ περισσότερο όταν το συγκεκριμένο έργο έχει πια εξελιχθεί σχεδόν σε «θεσμό» για τον συνειδητό swinger. Εγώ με την γυναίκα σου, εσύ με την δική μου. Καθαρά πράματα. Και οι τέσσερις στο κόλπο. Και τα δυο ζευγάρια, παντρεμένοι με παιδιά, έχουν αποδεχθεί το νέο «άθλημα», και απελευθερωμένοι ηθικά, πνευματικά, συνειδησιακά, φουντώνει η λίμπιντο.

Καλή η γυναίκα μου, πιθανόν πιο ωραία, πιο γκόμενα από την άλλη, όμως η άλλη είναι ξένη κι αυτό ντοπάρει τη σεξουαλική επιθυμία. Γνωστά πράγματα αυτά. Γίνονται και πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων, σε κάποιες περιπτώσεις στο πρόγραμμα προβλέπεται και συμποσιακή κουβέντα από τους swingers πριν αποσυρθούν ιδιαιτέρως για τα όργια τους. Μιλάει ο καθένας, άνδρας και γυναίκα, για τις ερωτικές τους επιδόσεις.

Για φαντάσου! Να πίνεις, να συζητάς, να ακούς τον άλλον πώς είχε σκοράρει στο παρελθόν με κάποιο μανουλομάνουλο και λίγα λεπτά αργότερα θα αποσυρθεί με την γυναίκα σου. Ή η γυναίκα σου αυτή τη βραδιά τον επιλέξει για επιβήτορα της. Κι όμως! Λες «Ανταλλαγή συζύγων» σήμερα και δεν ακούγεται πονηρά. Δεν σοκάρει το γεγονός ότι η κυρία πηδιέται με τον άλλον άνδρα και ο σύζυγος της βρίσκει το νόημα της ανταλλαγής με την κυρία του δικού της ερωμένου της μιας βραδιάς, της μιας συνάντησης, 
Το έργο έχει τόσο προχωρήσει και πλέον η δουλειά δεν στήνεται μεμονωμένα και στα μουλωχτά ανάμεσα σε δύο ζευγάρια γνωστά μεταξύ τους. Κατόπιν συμφωνίας κυρίων. Τα τελευταία χρόνια η ανταλλαγή συζύγων, το swinging γίνεται οργανωμένα. Σε πάρτυ, αλλά και σε εξορμήσεις στο εξωτερικό, από ειδικά γραφεία που διοργανώνουν το σχετικό event με εξασφαλισμένη διακριτικότητα. Επειδή οι swingers προτιμούν να βρεθούν με ξένο. Έναν ερωτικό σύντροφο να μην τον ξέρουν, να τον συναντήσουν για πρώτη φορά και να μην το ξαναδούν. 

Υπάρχουν, βέβαια, και οι ''κλειστές λέσχες'' ανταλλαγής συζύγων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο μέλη, μακριά από ''ανοικτές'' διαδικασίες'' και αποφασισμένοι να καταπολεμήσουν την καθημερινότητα του γάμου σ’ ένα λίκνο ηδονισμού. Σ’ ένα άντρο όπου όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν παρεξηγείται

Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ