ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 
Η κυρία πριν ακόμα ξαναπαντρευτεί δήλωσε δημοσίως πως θα ζητήσει την ευλογία του Θεού. Δεν είναι παράλογη, ούτε απαιτητική, απλά πιστεύει στον δημιουργό της. Έτσι, λοιπόν, εκτός από τη μακροημέρευση του γάμου της με τον μικρότερης ηλικίας νέο σύζυγο ζήτησε και τις ευχές του Θεού να γίνει μητέρα. Επιτέλους, να κάνει παιδιά, έστω και μετά τα 45 της.
Συνεχίζω την αληθινή ιστορία, είναι και σημερινή, αφορά γυναίκα πολιτικό καριέρας, πολλά χρόνια βουλευτίνα. Χώρισε η κυρία. Δεν περπάτησε ο νέος της  γάμος, ούτε αξιώθηκε, παρά τη ισχυρή της επιθυμία, να γίνει μητέρα. Δεν έπιασαν οι ευλογίες του Θεού; Δεν το ξέρουμε. Δεν ξέρουμε, δηλαδή, αν ο παππούς δεν γούσταρε να την κάνει μαμά την κυρία. Το ξέρουμε; Όχι, βέβαια, και δεν πρόκειται να το μάθει κανείς, ούτε η ίδια.
''Μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά.. ΄΄ είχε δηλώσει η κυρία πριν το δεύτερο γάμο, αλλά δεν συνέβη αυτό. Και δεν έκανε παιδί και χώρισε.
Γνωστό πως δεν είναι αναγκαία η ευλογία του Θεού για να καρπίσει μια γυναίκαι Για να μεταδώσει το υγρό πυρ ένας άνδρας. Υποπτεύομαι, όμως, ότι όποιος χρειάζεται τη συμπαράσταση του Θεού για το καλό του γάμου, για να αποκτήσει παιδιά, για ό,τι άλλο, απαραίτητες είναι και κάποιες προϋποθέσεις. Κάποιοι όροι. Κάποια πραγματάκια που στα αποκαλύπτει μόνο σε σένα ο Θεός και εσύ τα λαμβάνεις υπ' όψιν. Αν, λοιπόν, ο αληθινός ή μαίμού πιστός τα σνομπάρει, μην περιμένει καμιά υποστήριξη από τους ουρανούς.
Διαβαστε ακομα:

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ''ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ'' ΟΙ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΤΡΑΜΠΕΣ