ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ

 

Ποιος είσαι σεξουαλικώς; Αυτό είναι το θέμα. Πόσο μετράς σεξουαλικώς. Να κρυφθείς κομματάκι δύσκολο να κρυφτεί κανείς και από τον ίδιον τον εαυτό του. Άντε να κάνει τον κάμποσο σε άλλον, όμως αν ζυγιστεί στον καθρέπτη με κιλά παραπανίσια το πράμα κάνει κρα. Βγάζει μάτια. Για το σεξουαλικό πορτραίτο του καθένα μιλάει η ατζέντα του. Αν είναι άντρας με πόσες γυναίκες ξάπλωσες μέχρι σήμερα. Το ίδιο αν είναι γυναίκα, με τόσους πήγε.

Έτσι που λες. Σεξουαλικώς ο καθένας είναι αυτός που είναι, και την έχει κατάματα την εικόνα αρκεί να φτιάξει τη λίστα του. Σαν την τρελογκόμενα την Λίντσεϋ Λόχαν με τον άστατον βίον, καθώς λένε οι θεούσες. Από ναρκωτικά το κορίτσι μέχρι όποια άλλη άλλη ακρότητα.

Χολυγουντιανή σταρ η Λόχαν (φώτο), ταλαντούχα, θα είχε γράψει πολύ περισσότερο αν δεν ήταν το τσογλάνι στην προσωπική της ζωή. Την καλομάθανε διότι έχει δηλώσει... Μυκονιάτισσα, εννοώ ότι ρίχνει συχνά τις βουτιές της στο νησί, πότε με αρραβωνιάρη, πότε με γκόμενο, πότε σόλο πιάνο (Φώτο από τους παπαράτσι). Κάθισε, λοιπόν, η λεγάμενη κι έκανε το λογαριασμό. Με πόσους έχει κάνει κρεβάτι. Αυτά, βέβαια, πριν νοικοκυρευτεί, πριν παντρευτεί το 2022 στα 36 της.

 Μέχρι σήμερα, σου λέει, έχω πάει με τόσους άνδρες, κι αυτοί είναι οι εξής συγκεκριμένοι. Και αναφέρει τα ονόματά τους. Κάποιοι από τους τόσους γκόμενους της Λόχαν είναι παντρεμένοι. Και τι την ενδιαφέρει; Εκεί θα κολλήσουμε, αν κάποιοι εραστές της κεράτωσαν την δικιά τους; Αυτό είναι το λιγώτερο για την Λόχαν που την έχουν μαζέψει μεθυσμένη από μπαρ, που την πέρασαν χειροπέδες επειδή έτρεχε επικίνδυνα με το αμάξι της, και έχει ξεβρακωθεί στο δρόμο, και έχει πλακωθεί με μπάτσους, ένα σωρό άλλα.

 Τα αφήνουμε αυτά. Στο θέμα μας. Όταν κάνεις το σεξουαλικό σου απολογισμό, τότε καταλαβαίνεις στην πράξη ποιος είσαι, πόσο αποτελεσματικός στις σχέσεις σου, στις επαφές σου με το άλλο φύλο. Με τόσους πήγα, σου λέει η Λόχαν, και μ’ αυτούς συγκεκριμένα, οπότε δεν μπορώ να λέω ότι είμαι άλλη, ότι είμαι διαφορετική απ’ αυτήν που πραγματικά είμαι.

 Είσαι π.χ. 40 χρόνων και έκανες ερωτικό νταραβέρι μονάχα με τρεις γυναίκες. Αυτός είσαι. Δεν είσαι κόκορας. Μην παριστάνεις τον ερωτιάρη. Έχεις πάει με 67 γυναίκες; Το σκορ μιλάει μόνο του. Σε κυνηγάνε οι γυναίκες ή εσύ τις πολιορκείς, ένα από τα δύο, ή και τα δύο παίζουν στην περίπτωσή σου. Πας με μια κι όταν μετά της γυρίσεις την πλάτη, εκείνη σε ξαναθέλει; Δεν είναι το ίδιο με το να το σκυλομετάνοιωσε το κορίτσι όταν έμπλεξε τα πόδια της με σένα.

Θα την κάνεις τη δουλειά; Τη λίστα σου, ξεχάστηκες... Βάλε όλα τα ονόματα, και μην την δείξεις σε κανένα.

Διαβαστε ακομα:

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΦΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...