ΗΡΩΙΝΗ, Η ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ

 
Παίρνει την παραμύθα και τον πιάνει ένα συναίσθημα κυριαρχίας... Ότι είναι υπεράνω, πάνω από κάθε τι, και δεν έχει ανάγκη κανέναν, και δεν του λείπει τίποτα. Να, γιατί η ηρωίνη είναι αντικοινωνικό ναρκωτικό. Το πιο επικίνδυνο αντικοινωνικό ποτό.
Καμιά έκπληξη δεν προκαλεί ταν αποκαλύπτεται πως τρυπιότανε ο τάδε και η δείνα. Μέσα στη λίστα και η Αντζελίνα Τζολί. Οι φωτογραφίες της τον καιρό που ήθελε τις δόσεις της είναι η καλύτερη δυσφήμηση για πάρτη των υποψήφιων ηρωινομανών.

Δεν γίνεται διαφορετικά, όμως. Όταν το άτομο φθάσει τόσο υψηλά, μάλιστα τόσο γρήγορα, όσο η Αντζελίνα Τζολί, είναι μάλλον απίθανο να μην αναζητήσει τις ισορροπίες του με την ηρωίνη. Την αγγελόσκονη. Το λευκό θάνατο. Ξέρει τον κίνδυνο, όμως είναι αδύνατο να αντισταθεί; Όχι απλά δύσκολο. Μην το αναλύσουμε.

Ό,τι χειρώτερο να πέσει κανείς στην πρέζα. Στην ηρωίνη, ''αποκλειστικό΄΄ ναρκωτικό, σε θέλει απόλυτα δικό της. Είναι η πιο απαιτητική γκόμενα. Δεν σου επιτρέπει τίποτα άλλο παρά να σ' έχει δικό της. Του κόβει και το σεξ.

Η κόκα επιτρέπει να δουλεύεις, να τρως, να έχεις σεξουαλική επαφή, να ασκηθείς στον αθλητισμό. Άσε το χασίσι, αυτό κι αν τον στέλνει στο κρεβάτι με γυναίκα. Να κάνει, μάλιστα, απίθανα πράγματα, να ξεπερασει τον εαυτό του. Σπιντάρει το ίδιο στο σεξ και με την κοκαϊνη. Αντίθετα, με την πρέζα δεν έχει κέφι για σεξ. Του κόβεται, εντελώς. Η ηρωίνη τον καταρρακώνει. Τον ισοπεδώνει.

Βλέπεις τις φωτογραφίες και τον λυπάσαι τον χρήστη. Πληρώνουν τον πιο σκληρό φόρο οι σταρ. Οι σούπερ πετυχημένοι στον κόσμο του θεάματος, των μπίζνες, Πώς αλλοιώς να κρατηθούν στα ίσα τους όταν το σινεμά π.χ. τους εκτοξεύει στον έβδομο ουρανό.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΘΕΟΙ...