ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ

 
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θυμίζει Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Γραφικά πράγματα. Δυστυχώς. Διαβάζεις στον Ριζοσπάστη την «Απόφασή» του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος ότι η κυβέρνηση είναι αντιλαϊκή. Μα, αυτό δεν είναι Απόφαση, μια εκτίμηση είναι. Έτσι και το Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ. Αποφάσισε, λέει την Παύση Πυρός στη Γάζα.
Μα, δεν πολεμάει ο ΟΗΕ στη Λωρίδα. Οι Ισραηλινοί τσακώνονται με τους Παλαιστίνιους. Ούτε ο ΟΗΕ αποφάσισε να μπουκάρει με δικό του στρατό, να σακατέψει τον έναν ή και τους δυο, αν δεν σταματήσουν να αρπάζονται. Σκοτώνεται κόσμος στη Λωρίδα της Γάζας, Ισραήλ και Παλαιστίνη δεν τα βρίσκουν, ούτε στον αιώνα θα τα βρουν, και οι οηετζήδες, παραμύθι φούρναρης, κάνουν την παρέμβαση τους. Όπως το ΚΚΕ που βγάζει «Απόφασή» ότι η Ευρώπη βλάπτει την Ελλάδα. Ας το δεχθούμε, ας συμφωνήσουμε σ' αυτό, Εσείς στο ΚΚΕ, στο ΟΗΕ, τι κάνετε;
Μια άλλη φορα, στο παρελθόν, διότι η έχθρα με την Παλαιστίνη είναι τόσο παλιά όσα τα χρόνια που το Ισραήλ έγινε κράτος, ο ΟΗΕ είχε ''αποφασίσει'': «Σταματήστε το πόλεμο, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το Ραμαζάνι»  Δηλαδή; Παύσατε πυρ, στη διάρκεια της πιο μεγάλης μουσουλμανικής γιορτής επειδή ο Θεός δεν γουστάρει πόλεμο όλο το χρόνο, όχι και τις μέρες του Ραμαζανιού.
Διαβαστε ακομα:

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ...