ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΡΑΣΟ ΝΑ ΤΟΥΣ... ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ

 
Το φτωχό μου το μυαλό έχει την λύση να μη ξεφτυλίζεται το παπαδαριό, όαταν εκτρέπεται σε σεξουαλικές απρέπειες. Μιλάμε σοβαρά, κάποια πράγματα δεν τα αντιμετωπίζουμε με τα κύριε ελέησον και τα σταυροκοπήματα. Ο άλλος για να κρύψει τη σεξουαλικότητά του φοράει το ράσο και είναι η αφέλεια να περιμένεις το εκκλησιαστικό ένδυμα να τον εμποδίσει.

Μιλάει η σάρκα, η επιθυμία της σάρκας, αλλά και η σκέψη η σεξουαλική. Μη λησμονούμε ότι ο ομοφυλόφιλος είναι περισσότερο ερωτικό ζώο από τον ετεροφυλόφιλο.

Δεν τελειώνει αυτή η ιστορία με τους κληρικούς  που αφηνιάζουν, μάλιστα την πέφτουν σε παιδιά. Το Βατικανό κάθε τόσο υποχρεώνεται να ομολογήσει ότι αποσχηματίζει μαζικά ιερείς. Τους καθαιρεί, τους ξηλώνει, μετά από καταγγελίες των θυμάτων.

Εγώ, λοιπόν, έχω τη λύση. Παλαιολιθικός, αλλά… έγκυρος ο τρόπος να αποδειχθεί αν κάποιος άνδρας έχει χρησιμοποιήσει την οπισθία οπή. Δεν τον βάζεις στο μαγαζί, δεν του δίνεις φανέλα, ράσο εννοώ, αν ο υποψήφιος είναι… ανοικτός.

Αυτός είναι ο σίγουρος τρόπος για να μη διασύρεται το ράσο. Να το αποφασίσουν στο Βατικανό, αλλά κι όλα τα θρησκευτικά δόγματα. Όχι κατόπιν εορτής να τρέχουν να μαζεύουν τα αμάζευτα.
Διαβαστε ακομα:

ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ