ΑΝΗΛΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ... ΕΤΟΙΜΟΣ

 
Μια κυρία, 32 χρονών, παντρεμένη, καθηγήτρια, είχε ερωτική, πιο σωστά σεξουαλική σχέση με 14χρονο μαθητή της. Το καλύτερο! Έτσι λέω εγώ. Αν ήμουν ο πατέρας του πιτσιρικά, κακώς τον λέω πιτσιρικά, θα το πανηγύριζα. Κι όμως! Το κορίτσι, λέω για την 32χρονη, το καταδίκασαν όλοι, και την περάσανε από δίκη, και την έδιωξαν από το σχολείο. Μεσαιωνικά πράγματα, λέω εγώ.
Κατ' αρχήν. Έχουμε να κάνουμε με φαινόμενο, όχι μεμονωμένη περιπέτεια. Συμβαίνει, δηλαδή, δασκάλες να μη διστάζουν να δείχνουν τη θηλυκότητα τους και να μην στέκονται μέχρι εκεί, σε μαθητές. Σκέψου πόσες τέτοιες υποθέσεις υπάρχουν, πέρα από τις πολλές που γνωστοποιούνται. Κάθε τόσο και σκάει μια τέτοια περίπτωση. Να, γιατί μιλάω για φαινόμενο.

Παρακάτω. Κακώς χαρακτηρίζουν ανήλικο του 14χρονο. Όταν στην εποχή μας ένα παιδί σ' αυτή την ηλικία κυκλοφορεί μόνος του έξω, σε νυχτερινές εξόδους, δεν τον λες ανήλικο, δηλαδή ότι έχει ανάγκη προστασίας. Άσε ότι είναι άστοχη η λέξη “ανήλικος”, δηλαδή ότι δεν έχει ηλικία.

Παρακάτω. Γιατί τα έβαλαν με την 32χρονη με την κατηγορία αποπλάνησης του νεαρού. Πώς το ξέρουν ότι δεν συνέβη το αντίθετο; Αν το αγόρι αποπλάνησε την κοπέλλα. Το ξέρουν;

Παρακάτω. Πού το βλέπουν το κακό ένας έφηβος, που πλέον είναι σε θέση να κάνει σεξ, να έχει επαφές με κάποια μεγαλύτερή του; Το ιδεώδες ζευγάρωμα, λέω εγώ. Το αγόρι θα μυηθεί στο τι είναι η γυναίκα, μάλιστα με άτομο, λόγω ηλικίας του, εξ ορισμού πιο έμπειρο. Μόνον έτσι μεγαλώνουν σωστά οι άνθρωποι, όταν μαθαίνουν δίπλα στους μεγαλύτερους. 

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ, ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ