ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ

 
Ο κοντοστούπης να κατηγορεί έναν κοντό. Ο gay για τούτο και το άλλο τα βάζει με τους ομοφυλόφιλους, γενικώς. Μπάτσος παίρνει το μέρος του κλέφτη, του εκβιαστή, του δολοφόνου, του χούλιγκαν, γενικά κάθε παραβατικού. Καμιά έκπληξη τρομοκράτης να τα χώνει σε συμμορίες τρομοκρατικού τύπου.
Έτσι τα βλέπει, έτσι τα κρίνει τα πράγματα. ίδια πάστα και οι δυο, όμως ο ένας είναι άλλη ράτσα, άλλης εποχής. Κατηγορεί, λοιπόν, τον συνάδελφο του αντάρτικου πόλης ότι κατά κάποιο τρόπο ντροπιάζει την τρομοκρατία. Αστόχησε, διότι δεν τήρησε τους κανόνες και βιαζόταν να πάει στην γκόμενα ή σαν ένα αθώο αγοράκι να κρυφτεί σε νησί, λες και είναι περίοδος διακοπών.
Κάνουμε πλάκα, μήπως μπλακ χιούμορ, που λένε. Όχι, ούτε γκρίζα προβοκάτσια. Λοιπόν. Και ο τρομοκράτης είναι επαγγελματίας, άσχετο αν δεν βγάζει μεροκάματο δοσμένος στην επανάσταση. Ο όποιος στρατολογείται σε τρομοκρατική οργάνωση έχει αποφασίσει να αφιερώσει το εαυτό του στον ένοπλο αγώνα. Δουλεύει συστηματικά και δηλώνει παρών σε κάθε στιγμή. Ανθρώπινο, λοιπόν, όπως όλοι οι εργαζόμενοι, να σκέπτεται τα μπάνια του λαού, έστω και εκτός σαιζόν. Στο φινάλε τον ρωτάς αν το καλοκαίρι πρόλαβε να ρίξει τις βουτιές του..
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ