ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

 
Το 'χω σίγουρο ότι θα δεχθεί κάποιες περίεργες γι' αυτόν επισκέψεις ο καταδικασθείς 47χρονος για 2,5 χρόνια,  επειδή είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα σε συγκρότημα γραφείων. Κάποιοι επιστήμονες ειδικοί στις σεξουαλικές ανωμαλίες, ίσως και φοιτητές της εγκληματολογίας, θα ήθελαν μια συζήτηση με τον κύριο που την έβρισκε να κουσουμάρει γυναίκες να κάνουν την ανάγκη τους.

Κάτι έκανε κι αυτός όσο μπάνιζε στο χώρο του τις κασέτες. Ίσως αυτοϊκανοποιούνταν, ίσως είχε κόλλημα να παίρνει μάτι τα γυναικεία οπίσθια γυναικεία, ή  τα εσώρουχα. Πιθανόν να ήταν μελετητής κατουρήματος. Ηχητικά, μουσικά το κατούρημα μιας 20χρονης π.χ. ακούγεται περισσότερα μελωδικά, ενώ είναι πιο βαρβάτα, πιο γρατσουνάτα στη ροή τους τα ούρα μιας 50αρας, 60αρας.

Ο μακαρίτης Ηλίας Πετρόπουλος, συγγραφέας και λαογράφος, είχε κάνει περιγραφή σε πολλές κλανιές. Τις είχε κατηγοριοποιήσει, ανάλογα με τη διάρκειά τους, τη δύναμή τους, το ηχητικό τους “πάχος” και βέβαια τη “μυρουδιά” τους. Ξεφύγαμε;

Μια 23χρονη τσαμπουκαλεύθηκε τη βρωμοδουλειά του τύπου που είχε στήσει ηλεκτρονικό μηχανισμό στις τουαλέτες και η αστυνομία τον έκανε τσακωτό στο αυτόφωρο. Η περίπτωσή του παρουσιάζει επιστημονικό ενδιαφέρον. Άλλος είναι κοπρολάγνος, ουρολάγνος, επιδειξίας, μπανιστηρτζής, φετιχιστής. Η σεξουαλική ανωμαλία σ' όλες τις διαστάσεις της και σ' όλες τις... ειδικότητες της έχει μελετηθεί. Και συνεχίζεται να φωτίζεται.

Να, γιατί υποψιάζομαι ότι τον εν λόγω, μεσίτη στο επάγγελμα, θα τον πλησιάσουν να τον “συζητήσουν” για την ανωμαλία του οι σχετικοί ερευνητές.
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ