ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

 
Η καθηγήτρια από την Πάτρα σε σχολείο άλλης πόλης φλέρταρε μια μαθήτριά της. Συμβαίνει. Μη φρικάρουν κάποιοι όταν το έργο βγαίνει στην οθόνη της επικαιρότητας. Ένα γεγονός μέσα στα άλλα της ημέρας είναι.

Συμβαίνει. Κι αυτό το περιστατικό ναι μεν γίνεται γνωστό και άλλα παρόμοια σαν κι αυτό, αλλά μένουν έξω από το αστυνομικό δελτίο. Το ότι συμβαίνει, το ότι είναι αναμενόμενο, διότι η καψούρα κτυπάει χωρίς κλήρο τον άλλονα, την άλληνα, δεν σημαίνει ότι είναι συμπεριφορά συγχωρητέα.

Όχι, κύριε, καθηγητά, κύριε καθηγήτρια, το σχολείο δεν είναι χώρος για να φτερουγίσει ερωτικά η καρδούλα σου απέναντι στον μαθητή, στην μαθήτρια. Το αυτό και αν μια μαθήτρια, ένας μαθητής γουστάρει κάποιον, κάποια από το καθηγητικόν προσωπικόν.

Έτσι πάει. Κανένα πρόβλημα αν τραβηχτεί μεταξύ τους ένα ζευγάρι καθηγητών ή ένα ντουέτο μαθητών. Η δουλειά βρωμάει και μετά ίσως δεν ελέγχεται αν τακιμιάσουν δυο άτομα διαφορετικής ηλικίας, διαφορετικής θέσεως.

Τι έγινε; Σύμφωνα με την καταγγελία στην αστυνομία των γονιών της κοπέλλας, η καθηγήτρια την «παρενοχλούσε» με μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο, στα facebook και λοιπά. Και προέκυψε η υψηλή κλάσεως μαγκιά. Δηλαδή; Αποκρούει το κορίτσι την καθηγήτρια με τρόπο που δεν την ξεφτυλίζει δημόσια, ούτε την ταπεινώνει προσωπικά. Αυτή είναι η ιδανική αντίδραση.

Πέρασε το μήνυμα στην καθηγήτρια. ''Κυρία μου, είσαι εκτός ορίων, μάλιστα όταν εγώ δεν σου έδωσα τέτοιο δικαίωμα. Δεν σου έδειξα ότι μ’ ενδιαφέρει να σε γνωρίσω και στο αλλοιώς''.

Διαβαστε ακομα:

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΕΞ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!