ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

 
Ήταν να μην γίνει η αρχή με τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι», το βιβλίο μιας άγνωστης νοικοκυράς που έγινε διαπλανητικό μπεστσέλερ. Επόμενο να βάλει στην πρίζα κάποια άλλη κυρία, να γίνει κι αυτή συγγραφέας και με παγκόσμιο σουξέ. Τι σκέφθηκε η κυρία Ρόμπιν Ρινάλντι, Αμερικάνα αυτή. Να αρχίσει να γνωρίζεται... σεξουαλικά με άγνωστους με σκοπό να συγκεντρώσει τις εμπειρίες της σ' ένα βιβλίο.

Όσο κι αν φαίνεται ακραίο δεν το αποκλείω να είναι γνήσια η επιθυμία της 44χρονης Ρόμπιν (φώτο), με το παιδικό και πρόσχαρο πρόσωπο και το καλοκτισμένο κορμί, ποθητό από επάνω μέχρι κάτω. Παντρεμένη κι ερωτευμένη, όπως αυτοσυστήνεται, σε συνεννόηση με τον σύζυγο αποφάσισαν να έχουν μια «ελεύθερη» σχέση προκειμένου εκείνη να «explore my sexuality», να διερευνήσει, να ανακαλύψει τη σεξουαλικότητά της.

Ναι, αυτό «κρύβει» μια αλήθεια, μια λογική, έστω κι αν αποτελεί μια δικαιολογία, ένα μύθο που την έχει ανάγκη η εμπορικότητα του βιβλίου της. Έφθασα σε κάποια ηλικία, είχε πει η Ρόμπιν Ρινάλντι, και κάνοντας τον απολογισμό μου θεωρώ ότι οι 4 εραστές που είχα πριν τον γάμο μου δεν μου έδωσαν όσα θα περίμενα, όσα δικαιούμαι.

Έτσι ξεκίνησε η κυρία να ψάχνει γκόμενους μέσω του διαδιχτύου. Και όπως λέει η ίδια τον πρώτο χρόνο έκανε σχέσεις με 10 άνδρες και δύο γυναίκες. Αναφέρει για παράδειγμα, ότι στο δεύτερο ραντεβού με έναν δικηγόρο, ήθελε σεξ βάρβαρο και άγριο, όμως ντρεπόταν να του το ζητήσει. Τέτοιες λεπτομέρειες υπάρχουν στο βιβλίο της... Ένας άλλος ήθελε να την πάρει από πίσω κι αυτή ήταν συγκαταβατική, διαφορετικά πώς θα explore her sexuality!

Με την ευκαιρία. Μια λεσβία εναντίον των γυναικών! Πριν από χρόνια η ομοφυλόφιλη Αμερικανίδα δημοσιογράφος Νόρα Βίνσεντ, με πτυχία φιλοσοφίας και αρθρογράφος στους Times του Λος Άντζελες έκανε το εξής. Μεταμφιέστηκε σε άνδρα, με μαύρη μπογιά και για 18 μήνες έζησε στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ. «Άλλαξε» φύλο και look με τη βοήθεια ενός κολλητού της τραβεστί κι άρχισε να κυκλοφορεί σε γειτονιές που δεν πλησιάζει γυναίκα.

Η Νόρα έγραψε το βιβλίο Self-Made Man, Αυτοδημιούργητος Άνδρας και αναφέρει τα συμπεράσματά της αφού φλέρταρε και βγήκε ραντεβού με πολλές γυναίκες. Και πού κατέληξε; «Αν ήμουν άνδρας θα ήμουν μισογύνης. Το ψέμα είναι το κύριο χαρακτηριστικό στις σχέσεις τους. Παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν άνδρες, αλλά οι ίδιες τους ευνουχίζουν με τη συμπεριφορά τους».

Διαβαστε ακομα:

ΕΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΕΙΘΡΟ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ