Ο ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ

 

Ο κάθε άνθρωπος, με άλφα κεφαλαίο και πεζό γράμμα, ανατριχιάζει μ' αυτό που έκαναν κάποια κτήνη, όχι άνθρωποι, όχι ζώα. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα ζώα, ακόμα και τα πιο άγρια της ζούγκλας και τα κτήνη.

Τέρατα. Ανθρώπινα τέρατα. Συνέβη στα Σκόπια. Κυνηγοί παγίδευσαν λύκο και τον βασάνισαν με τον αγριώτερο τρόπο. Δεν περιορίστηκαν να σκοτώσουν τον λύκο. Το πιο κυνηγημένο ανά τους αιώνες ζώο από τους ανθρώπους. Η ντροπή του ανθρώπου είναι οι οργανωμένες εκστρατείες, με τις ευλογίες της εκκλησίας, ενάντια στους λύκους. Επειδή την πέφτουν στα κοτέτσια, επειδή είναι όργανα του... Διαβόλου και φορείς μαύρης μαγείας. Κάτι τέτοια κουλά λέγανε και στήνανε εξορμήσεις, να πιάσουν τους λύκους, μέχρι που κάποτε θεωρήθηκε παράνομη η δολοφονία τους.

Ο λύκος του δάσους και του βουνού είναι θεότητα. Αξίζει το σεβασμό του δίποδου τούτο το τετράποδο, το πιο οικογενειακό ζώο, με τον άγνωστο ακόμα ψυχισμό του και την κραυγή του που δεν έχει αποκωδικοποιηθεί, τι ακριβώς να σημαίνει.

Χαρακτήρισαν «σαδιστές» τα ελεεινά τομάρια που βασάνισαν φρικτά τον συλληφθέντα λύκο. Το σχετικό video το έδωσε στη δημοσιότητα μια οργάνωση προστασίας των ζώων. Σαδισμός είναι η σεξουαλική διαστροφή, από το όνομα του συγγραφέα Μαρκήνιου ντε Σαντ, που πρότεινε σεξ με πρόκληση πόνου. Να αποζητά κανείς ικανοποίηση προκαλώντας πόνο στον άλλον στη διάρκεια της συνουσίας. Γιατί να είναι σαδιστές οι Σκοπιανοί που την έβρισκαν με την «τιμωρία» του λύκου, με τα βασανιστήρια που τον υπέβαλλαν. Κτήνη είναι.

Κι αυτό που τους ταιριάζει, αν τους επισημάνουν, αν τελικά τους βρουν, θα είναι βασανισμός με τον ίδιο τρόπο. Κι ας θεωρηθούν «σαδιστές» οι βασανιστές των σφαγέων του λύκου..

Διαβαστε ακομα:

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΤΟ ΣΠΡΕΥ