ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

 
Πολύ σωστά το είπε ο φίλος της 23χρονης φοιτήτριας που της επιτέθηκαν σεξουαλικά τρεις αγανακτισμένοι πρόσφυγες. Είπε ότι η φίλη του βιάστηκε. Πράγματι βιασμός είναι όταν την υποχρέωσαν να έχει επαφή με τον πέος τους οι τρεις αλλοδαποί, έστω κι αν δεν υπήρξε διείσδυση. Έγινε, βέβαια, πεολειχία, αλλά όχι με τη βούληση της φοιτήτριας, άρα πρόκειται για βιασμό. Για εξαναγκασμό υπό την απειλή να την τραυματίσουν, να την σκοτώσουν.

Γιατί, όμως, η φοιτήτρια η βιασθείσα, μετά τον βιασμό της από τους δύο Σύρους κι έναν Αφγανό, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. Προφανές! Το κορίτσι, όπως και ο φίλος της είναι ρατσιστές. Μην αγνοούμε τούτη τη... λεπτομέρεια. 

Πρόσφυγες έχουν επιτεθεί και σ' άλλες φοιτήτριες, στον ίδιο χώρο, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί που γινόταν το φοιτητικό πάρτυ. Γιατί στις προηγούμενες περιπτώσεις δεν υπήρξε καταγγελία; Επειδή τα θύματα της βίας των μεταναστών έχουν αισθήματα, έχουν κατανόηση για τη δραματική τους κατάσταση, οι οποίοι παρά τη θέλησή τους βρέθηκαν στην Ελλάδα. Στην αντιρατσιστική και την ανθρώπινη Ελλάδα.

Πουλάνε, λέει, ναρκωτικά οι πρόσφυγες στους φοιτητές. Δεν μας λένε το άλλο. Ότι οι φοιτητές στα πάρτυ τους κάνουν χρήση ναρκωτικών. Είναι δυνατόν με το ζόρι να πασάρουν τα ναρκωτικά οι σκαστοί από τα hot-spot; Και να τα πουλάνε με εκπτώσεις, με προσφορές.

Νέοι άνθρωποι είναι οι πρόσφυγες. Έχουν τις ανάγκες τους. Να το δούμε ανθρώπινα, όχι ρατσιστικά. Θέλουν σεξουαλική επαφή, θέλουν χρήματα. Η βιασθείσα φοιτήτρια, σίγουρα χρυσαυγήτισσα, τους δυσφήμησε με την καταγγελία της.
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΝΑΣ, ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ,ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ