ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ

 
Καμία ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η επίθεση σε 22χρονη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο από 23χρονο Αλγερινό μετανάστη. Το παλληκάρι ήθελε γυναίκα, τον ρωτάς αν έχει χρήματα να πάει στα μπαράκια να βρει κάποια έτοιμη ή να πληρώσει μία πόρνη;

Στα ντουζένια του είναι ο νέος στα 23 χρόνια. Δεν τον αφήνουν σε ησυχία οι ορμόνες. Ορμάει, λοιπόν, κι αν δεν του κάτσει κάποια, δεν το 'χει σε τίποτα να την βιάσει.

Να το λάβουν υπ’ όψιν τους οι αρμόδιοι, οι εντεταλμένοι να φροντίζουν τους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τέλος πάντων όσους ξένους βρέθηκαν στα χώματα μας. Όχι μόνον φαγητό να τους δίνουν, υπάρχουν κι άλλες ανάγκες φυσικές, φυσιολογικές, το ίδιο δυνατές. Σκοτώνει ο άλλος προκειμένου να βρει να φάει. Με τη βία ρίχνει κάτω μια κοπέλλα, κι αν αυτή αντισταθεί, θα φάει τις μπουνιές της.

Απαράδεκτο το συμβάν. Και απαράδεκτο, και καταδικαστικό. Αξιόποινος ο βιασμός. Σίγουρα, και χωρίς συζήτηση. Δεν αγνοούμε, όμως, ότι είναι πράξη φυσική. Να, γιατί δεν αιφνιδιάζει η σεξουαλική βία. Και οι πρόσφυγες έχουν τις ανάγκες τους. Ασφαλώς το γνωρίζουν αυτό οι αντιρατσιστές με τα... φιλάνθρωπα συναισθήματα για τους πρόσφυγες.
Πιάνουν τα άγρια κρύα, και τα χιόνια, τι να κάνουν οι φουκαράδες οι πρόσφυγες, όταν κοιμούνται στο δρόμο. Πώς να αντιμετωπίσουν την παγωνιά. Σε ρωτάω, πώς. Θα βάλουν φωτιές, θα μπουκάρουν σε σπίτια.
Διαβαστε ακομα: