ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΑ

 
Όποτε δολοφονείται μπράβος της νύχτας έρχεται στη σκέψη μου η κουβέντα φίλου μου μπάτσου, με πλάκα τα γαλόνια, αν και δεν τα φορούσε ποτέ διότι δεν τον θυμάμαι με στολή. «Αυτά τα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα στις συμμορίες βοηθάνε την αστυνομία...» μου είχε πει ο φίλος μου αξιωματικός με ολοφάνερη την αδιαφορία του για τον κάθε φονικό σεσημασμένου στον υπόκοσμο. Με την ευκαιρία της δολοφονίας του μπρατσά, ο οποίος και στο παρελθόν είχε πυροβοληθεί από «αγνώστους» κι ήταν «γνωστός» στην αστυνομία. Είχε κάνει και σε φυλακή.

 

Έχω κι εγώ το σχόλιό μου. Με ενόχλησε ο τόπος της εκτέλεσης του συμβολαίου. Όχι, κύριοι, να λύνετε τις διαφορές σας μπροστά σε ανήλικα παιδιά. Όχι σκοτώματα δίπλα σε σχολεία, μάλιστα δημοτικά


Υπάρχει κώδικας. Και τον τηρούν και στις βρωμοδουλειές τα μεγαλύτερα καθάρματα. Όπως ισχύει η φροντίδα να μην υπάρξουν «παράπλευρες απώλειες». Αποφασίσατε να «στείλετε» τον στόχο σας, με τον οποίον δικαίως ή αδίκως έχετε προηγούμενα. Κόψτε το λαιμό σας! Βρέστε την κατάλληλη ευκαιρία να του κάνετε κουμπότρυπες στο κορμί, όχι η σφαγή κοντά σε ανήλικους μαθητές.

Διαβαστε ακομα:

ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ