ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Ο... ΒΙΑΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

 

 

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Να λέει κάποιος κάτι και επειδή δεν μας αρέσει να την πέφτουν κόσμος και κοσμάκης να τον φάνε. Δεν το καταλαβαίνω, δεν το δέχομαι, το θεωρώ βαρβαρότητα. Γουστάρουμε να ακούμε μόνο όσα κάνουμε κέφι. 

 

Σε τηλεοπτική εκπομπή δικηγόρος στην Αίγυπτο είπε «Είναι εθνικό καθήκον οι άνδρες να... βιάζουν τις γυναίκες που κυκλοφορούν με σχισμένο τζήν».Άποψή του. Επιθυμία του. Τι είδους κοινωνία είναι αυτή όταν στην πραγματικότητα απαγορεύεται να εκφράζει ο καθένας τη γνώμη του.

 

Διαφωνούν κάποιοι. Δικαίωμα τους. Γιατί και ο άλλος να μην έχει το δικαίωμα να πει ελεύθερα αυτό που έχει να πει. Το οποίο έχει τη ''λογική'' του. Ότι σε κάποιο βαθμό φταίνε με το τολμηρό ντύσιμο τους οι γυναίκες, διότι προκαλούν τον αρσενικό. Έτσι θαρρεί ο δικηγoράκος. Απαλλάσσει τους άνδρες όταν εκτρέπονται εναντίον των γυναικών με ντύσιμο τολμηρό. Με το μισό βυζί έξω. Με τα μπούτια στη κοινή θέα. Με γυμνή την κοιλιά. 

 

Τέλος πάντων, συμφωνεί, διαφωνεί κανείς με ον Αιγύπτιο δικηγόρο, είναι κι αυτή μια άποψη. Πως δεν είναι… απαραίτητο οι γυναίκες να δείχνουν τα… προσόντα τους δημόσια.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤ - ΜΠΑΓΚΑΖ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!