Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

 

Τσακώσανε στο μεγάλο νησί 25χρονο που το έκανε με κατσίκα. Καμία έκπληξη. Σύνηθες γεγονός στην ελληνική επαρχία. Μην το πούμε και «ζωοφιλία», όπως λέμε ομοφυλοφιλία.

''Γίδια και κατσίκια κρυφτήκανε στην Ουαλία μετά από μια την επιτυχία της εθνικής τους ομάδας''. Αυτή τη σπόντα ρίξανε οι μαλάκες οι Άγγλοι για τους Ουαλούς, που τους θεωρούν, περισσότερο από κάθε άλλον λαό, ικανούς να συνουσιάζονται με τετράποδα. Έχουν δίκαιο; Τα τελευταία 500 χρόνια στην Ελλάδα είναι αρκετά διαδεδομένη η εν λόγω ανωμαλία.
«Ανωμαλία» βέβαια, όταν ο άλλος στο βουνό, στη στάνη, μακριά από τη ζωή της πόλης, του χωριού, ικανοποιεί την ανάγκη του μ' αυτόν τον τρόπο, μάλλον μ' αυτό το «μέσο», την πίσω τρύπα μια κατσίκας, ενός γουρουνιού.
Τυχαίο που ο Γούντυ Άλεν σε μια ταινία του πριν μισό αιώνα χρησιμοποίησε Έλληνα ηθοποιό, τον μακαρίτη Τίτο Βανδή, σε ρόλο τσομπάνου και ερωτευμένου μ' ένα θηλυκό πρόβατο. Με προβατίνα. Και, σύμφωνα με το σενάριο, επισκέφθηκε ψυχίατρο για τον συμβουλευθεί, πως να συμπεριφέρεται στην...ερωμένη του (φώτο). Υπ' όψιν ότι στο έργο ο Βανδής δεν έκανε σεξ με την προβατίνα, ο έρωτάς του ήταν ρομαντικός, πλατωνικός. 
Καταδικάστηκε ο αγρότης στο νησί που συνελήφθη να ξεπατώνει το ζώο. Μη μπερδεύουμε την κτηνοβασία με την...ελευθεριότητα του έρωτα, του σεξ.

 

Το άλλο. Ο μπάρμπας την έβρισκε κι αυτός με την κατσίκα του. Έφτασε στα 70 χρόνια, έχει ακόμα ορμές και τι να κάνει ο φουκαράς; Αφού δεν βρίσκει κάποια τσούπρα διαθέσιμη, δεν είχε άλλη επιλογή από το να αυνανιστεί ή να επισκεφθεί μπουρδέλο. Τον ρωτάς, όμως, αν έχει περισσευούμενα χρήματα να πληρώσει την πουτάνα.

 

Ύστερα είναι και το ''άλλο''. Μια ζωή την έβγαζε στην αυτοϊκανοποίηση, έφθασε στα 70 και συνέχιζε να εκτονώνεται με την φούχτα. Ε, κάποια στιγμή είπε Μέχρι εδώ. Ήταν και καψούρης με την συγκεκριμένη «Γιούλα», έτσι αποκαλεί την αγαπημένη του κατσίκα, μ' αυτήν συνουσιάζοταν όποτε «του ερχόταν». Έχει πέσει πολύ κτηνοβασία στην ελληνική επαρχία. Γεγονός. Θεσμός το σεξουαλικό σμίξιμο τσομπάνηδων και τετράποδων. 
Να μιλήσουμε σοβαρά. Επιστροφή στο ''ειδύλλιο'' του 70χρονου με την κατσίκα. Μια κυρία κατά τύχη είδε το σκηνικό, του Βολιώτη τσομπάνου με την «Γιούλα», και το κάρφωσε στην αστυνομία. Επελήφθη ο εισαγγελέας, η κατηγορία ήταν κακοποίηση του ζώου.

Φοβερή η ανθρώπινη δικαιοσύνη. Επιτρέπεται να σφάζεται η κατσίκα, και το κάθε ζώο. Απαγορεύεται να κάνεις σεξ μ' αυτό

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΘΕΙ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ