ΜΙΑ ΖΩΗ ΙΔΙΟΣ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

 
Τι μαλάκας είναι ο άνθρωπος. Κι αυτό ισχύει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Χιόνισε και κάποιοι αντί να χαρούν σαν κανονικοί άνθρωποι τη μαγεία και την απόλυτη υγεία της φυσικής εικόνας, αυτοί κατέληξαν στο... νοσοκομείο. Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα.

Να πέσει χιόνι και να... πέφτουν κάτω άτομα διότι αδιαφόρησαν για τον κίνδυνο να περπατάνε... ανυποψίαστοι πάνω στο χιόνι και τον παγετό. Με συνέπεια να γίνει χαμός στα εφημερεύοντα νοσοκομεία. Αμέτρητα έκτακτα περιστατικά. Μετά, μάλιστα, από την αναμενόμενη κακοκαιρία, παρακαλώ.

Μιλάμε για ενήλικες, όχι για πιτσιρίκια. Άτομα υποτίθεται πως αντιλαμβάνονται το υψηλό βαθμό ρίσκου να κάνουν πλακίτσες πάνω στο λευκό χαλί. Να τζογάρουν να γλυστρήσουν, να πέσουν, να κτυπήσουν τον κώλο, να στραμπουλήξουν το πόδι, να τραυματιστούν.
Από κοντά και ο άλλος μαλάκας ο γιωταχής. Αγνοεί κι αυτός την κακοκαιρία, τη χιονόπτωση, τη μικρή ορατότητα, τον άγριο άνεμο. Και οδηγάει λες και οι δρόμοι λούζονται από τον ήλιο στις πιο καυτές του κάβλες. Θέλει ο μαλάκας να προσπεράσει, και με υπερβολική ταχύτητα, απειλεί, πιέζει, τρομοκρατεί τον άλλον οδηγό να κάνει χώρο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟ... ΜΥΑΛΟ