Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ...

 
Ρωτάει η γυναίκα τον ειδικό. Απαντάει στην γυναίκα ο ειδικός, ο οποίος πιθανόν να μην είναι... ειδικός. Κι αν πράγματι είναι ειδικός, δεν είναι σίγουρο πώς είναι ο κατάλληλος για να διαφωτίσει την γυναίκα. Ποιο είναι το θέμα; Εδώ και κάποιες δεκαετίες, σίγουρα μετά τον πόλεμο και με τη έκδοση περιοδικών, εμφανίστηκαν οι «ειδικοί» γιατροί, σεξολόγοι, γεωπόνοι, ψυχολόγοι, μάγοι, αστρολόγοι κ.α.

Οι αναγνώστες, λοιπόν, απευθυνόντουσαν στους δόκτωρες και τους ειδικούς για τα προσωπικά τους προβλήματα με τον σύντροφο, τον αυριανό ίσως σύζυγο και για τις όποιες επιπλοκές, παρενέργειες παρουσίαζε το σώμα τους. 

Μία γυναίκα ρωτάει τον ειδικό γυναικείου περιοδικού: ''Ο σύντροφός μου συμπεριφέρεται άσχημα… Το και το. Τι να κάνω;…''. Μα, είναι δυνατόν! Χρειάζεται ειδικό η κυρία για να της συστήσει να διακόψει τη σχέση της μ’ αυτόν που της κάνει τη ζωή μπουρδέλο; 
Τι λέμε! Τρώει τις μάπες της η κυρία και δεν παρατάει τον γκόμενο, διότι την βρίσκει μαζί του.
Στο βάθος γουστάρει την κακή συμπεριφορά του συντρόφου της. Ίσως διότι ξέρει η μαλάκω πως εκείνη φταίει για την κακή συμπεριφορά του άντρα της. Αυτή είναι η αλήθεια και την πήρα πρέφα, ας μην είμαι.. ειδικός.
Διαβαστε ακομα:

ΡΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!...