ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

 
Περισσότερα από 100 εκατομμύρια ζευγάρια έρχονται σε επαφή σεξουαλική κάθε ημέρα. Πρέπει να σου ρίξω άλλες δυο πενιές, πριν σου πω ότι είσαι ένα τίποτα. Ένα προϊόν τυχαίου συμβάντος.

Κοντά στο ένα εκατομμύριο συλλήψεις γίνονται κάθε 24ωρο. Συλλήψεις νέων ανθρώπων από τη σαρκικό σμίξιμο άνδρα και γυναίκας. Μιλάει η στατιστική. Η επιστημονική έρευνα. Το τι τρέχει στον πλανήτη, διαπιστωμένα.

Μόνον οι μισές συλλήψεις είναι σκόπιμες. Ηθελημένες. Οι άλλες μισές προκύπτουν από λάθος, από απροσεξία. Το πιθανότερο, μια στις δυο, κι εσύ να έσκασες μύτη παρά τη δική σου θέληση. Χωρίς να σε ρωτήσει κανείς, αλλά και χωρίς να σ' είχαν στο πρόγραμμα οι ίδιοι οι γονιοί σου. Να μη σε ήθελαν. Να μη σ’ είχαν στο σημάδι.

Από το ένα εκατομμύριο συλλήψεις κάθε μέρα, που λέγαμε, οι μισές δεν έχουν τύχη. Φυσιολογικά ή τεχνητά διακόπτεται η κύηση.

Παρακάτω. Άντε και γεννήθηκες. Ήρθες στη ζωή. Αφού είχες τη τύχη ή την ατυχία να τη βγάλεις καθαρή μέχρι πέντε χρονών, ηλικία που φθάνουν το 90% των παιδιών.

Ποιος είσαι; Η απάντηση είναι δύσκολη. Ό,τι κι αν πεις, είσαι λάθος. Δεν είναι φοβερό; Να πλησιάζει το παπόρι στην παραλία, να σε πετάνε έξω, κι εσύ να μη ξέρεις γιατί σε ξεφόρτωσαν, ακόμα κι αυτοί που σ' έφεραν στον κόσμο, γιατί σ’ άφησαν στο άγνωστο νησί, που το λες γειτονιά σου, γιατί σε βλέπει ο ήλιος, γιατί αναπνέεις. Και πού στο διάολο θα πας όταν σταματήσεις να αναπνέεις, ούτε αυτό το ξέρεις.

Διαβαστε ακομα:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ, ΡΩΤΑΣ ΑΝ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ...