ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΥΠΝΩΤΙΖΑΝ

 

Έχει διαπιστωθεί ότι ο Ρασπούτιν είχε μία αδιευκρίνιστη σχέση με κάποιον θιβετιανό γιατρό και απ’ αυτόν πήρε πολλά αποκρυφιστικά σχετικά με θεραπείες ανεξήγητες που έφερναν αποτελέσματα.

Δεν ήταν συνηθισμένος άνθρωπος ο Ρασπούτιν που γεννήθηκε σα σήμερα 21 Ιανουαρίου, το 1869 και δολοφονήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου το 1916. Όλοι συμφωνούν, μιλάμε για ειδικούς, ότι όλο το παιχνίδι το έκανε με τα μάτια. Σε υπνώτιζε. Μάτια ψυχρά, στο γκρίζο χρώμα το μεταλλικό, που δεν τα επηρέαζε το φως ή, το σκοτάδι, όπως τα αιλουροειδή, μια τίγρη που βρίσκεις απέναντί σου και καθηλώνεσαι, έτσι συνέβαινε με τον Ρασπούτιν.

Είχε έρθει στην Ελλάδα, στο Άγιον Όρος, πήγε και στα Ιεροσόλυμα. Φορούσε ράσο, βέβαια, αλλά η ζωή του όλη ήταν το ποτό και οι γυναίκες. Οι γυναίκες και το ποτό.
Και το ότι δεν ήταν συνηθισμένος άνθρωπος το αποδεικνύει η δολοφονία του. Τον δηλητηρίασαν, για να τον βγάλουν από τη μέση, διότι ήταν αυτός με τη μεγαλύτερη δύναμη μετά τον τσάρο, και δεν πέθαινε. Τον πυροβόλησαν, και ο κερατάς δεν έλεγε να ψοφήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Κατέβαζε την κυλότα της για να εξαγνιστεί