ΣΩΝ ΠΕΝ ΚΑΙ ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΛΗΑ

 

Sean Penn και Charlize Theron είναι ζευγάρι. Ποιο είναι το σχόλιό σου; Δυο σταρ του σινεμά πρώτης γραμμής, άτομα πετυχημένα, συναντήθηκαν ερωτικά, αφού ο καθένας προέρχεται από μια ζωή σκέτο σενάριο. Λοιπόν; Έχεις κάτι να πεις γι’ αυτή τη σχέση δυο ανθρώπων που μέχρι σήμερα δεν τους έλειψε τίποτα, αυτό είναι το ερώτημα.

Κι αν δεν βάλω αυτό το ερώτημα, αγαπητή κυρία και αγαπητέ κύριε, δεν υπάρχει κανένα νόημα να ασχοληθείς με κάτι ξένο με σένα. Έτσι είναι. Τι σ’ ενδιαφέρει εσένα η Σαρλίζ Θερόν, γυναίκα με ερωτικό ταμπεραμέντο Αφροδίτης και την αυστηρότητα της κόρης του Δία, της Αθηνάς, και ο Σων Πεν, ένα από τα πιο αρσενικά αντράκια της showbiz. Λοιπόν; Τι θα μου πεις.

Να σου πω εγώ. Αφού τα φτιάξανε, τότε επιτόπου σταματάει μεταξύ τους το σταριλίκι. Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Είναι καλλιτέχνες, πολύ δυνατοί στη δουλειά τους, αφοσιωμένοι όσο δεν μπορείς να φανταστείς στο σινεμά, όμως στο δεσμό τους δεν μπορούν παρά να λειτουργούν σαν άνθρωποι που ζητάνε την ικανοποίηση. Πολύ περισσότερο τη δικαίωση. Δηλαδή;

Είμαι ο Σων Πεν, στην καλύτερη ηλικία της ζωής μου, στην απόλυτη ωριμότητά μου, και από σένα, όπως και να λέγεσαι, όποια κι αν είσαι, ηθοποιός ή, ζωγράφος, δικηγόρος ή, γιατρός, περιμένω να μου δώσεις εκτίναξη. Να με στείλεις στον ουρανό. Να με κάνεις να αισθανθώ ότι είμαι ο πρώτος άντρας στη γη.

Κι η Σαρλίζ Θερόν, θηλυκό εκπαιδευμένο στο κρεββάτι, έχοντας φάει τις μάπες της σαν άνθρωπος, σα γυναίκα, περιμένει από τον Σων Πεν να την τοποθετήσει στο μαγικό χαλί. Να της πει μ’ όλο του το Είναι ότι αυτό που δεν έχεις βρει, κι αυτό που δεν πρόκειται να βρεις, είμαι Εγώ.

Συμπέρασμα. Στο σμίξιμό τους είναι δύο άνθρωποι, τίποτα περισσότερο. Πέρα από την τεράστια προσωπική τους περιουσία, τη διασημότητά τους και το επαγγελματικό τους σουξέ, είναι στις προσωπικές τους στιγμές δυο άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους παίζουν δύο πράγματα. Τι θα δώσει ο ένας στον άλλον, τι θα πάρει ο ένας από τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Η εκλογή της Μέρυλ Στριπ, όχι του Χόλυγουντ