...AND THE OSCAR GOES TO LEONARDO!

 

Απρέπεια από το CNN. Δημοσιογραφική απρέπεια. Απεκάλυψε ότι το Όσκαρ, το σπουδαιότερο βραβείο στο σινεμά, το έχει κερδίσει ο Λεονάρντο ντι Κάπριο για την τελευταία του ταινία. Μου την έσπασε το CNN.  Εμένα και εκατομμυρίων ανθρώπων στο γλόμπο που θα παρακολουθήσουμε τη μεγάλη βραδυά της απονομής των Όσκαρ.

Άντε τώρα ένα άλλο κανάλι, ένα περιοδικο που κι αυτό κάνει παγκόσμιο πρωταθλητισμό, να αποκαλύψει ποια ηθοποιός θα πάρει το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου. Την έστειλαν τη μαγική τελετή, αληθινό show κάθε χρόνο, που εκτός όλων των άλλων στηρίζεται στην αγωνία, στο ενδιαφέρον ...and the Oscar goes to...

Δεν είναι τόσο το ποιος από τους πέντε υποψήφιους θα είναι ο τελικός νικητής σε κάθε κατηγορία βραβευμένων. Είναι το show. Τι θα γράψει η κάμερα στις εκφράσεις των χαμένων, του νικητή, που θα ανέβει στη σκηνή να πει αυθόρμητα αυτό που θα έχει προετοιμάσει να πει.

Δεν είναι είδηση μια τέτοια αποκάλυψη. Είδηση είναι ότι προκαλεί καλό ή, κακό στον κοσμάκη. Όχι ό, τι ενδιαφέρει τον κοσμάκη! Αποδυτηριάκια διαβάζεις. Ο κοσμάκης είναι της πλάκας ιστορία από καταβολής του. Κάνει κρα για άχρηστες “ειδήσεις”. Για “ειδήσεις” που δεν έχουν σχέση με το στομάχι του, το πνεύμα του, τη σεξουαλικότητά του. Έτσι, για χαβαλέ ο κοσμάκης ναρκώνεται με “ειδήσεις” ανύπαρκτες.

Διαβάστε ακόμα:

Μετατράπηκε σε σκλάβα πριν αυτοκτονήσει κι αυτή