ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ

 

Ποιος είσαι σεξουαλικώς; Αυτό είναι το θέμα. Πόσο μετράς σεξουαλικώς. Να κρυφθείς δεν γίνεται, ούτε από τον ίδιον τον εαυτό σου. Σε παίρνει να κάνεις τον κάμποσο σε άλλον, όμως όχι να ζυγιστείς στον καθρέπτη με κιλά παραπανίσια που δεν είναι δικά σου. Για το σεξουαλικό σου πορτραίτο, λοιπόν, μιλάει η ατζέντα σου. Αν είσαι άντρας με πόσες γυναίκες ξάπλωσες μέχρι σήμερα. Το ίδιο αν είσαι γυναίκα, με τόσους πήγες.

Ετσι που λες. Σεξουαλικώς είσαι αυτός που είσαι, και την έχεις κατάματα την εικόνα αρκεί να φτιάξεις τη λίστα σου. Όπως είχε κάνει αυτή η τρελογκόμενα η Λίντσεϋ Λόχαν με τον άστατον βίον, που λένε οι θεούσες. Από ναρκωτικά μέχρι κάθε άλλη ακρότητα.

22-07-15loxan

 

Χολυγουντιανή σταρ η Λόχαν, ταλαντούχα, θα είχε γράψει πολύ περισσότερο αν δεν ήταν το τσογλάνι στην προσωπική της ζωη. Την καλομάθανε διότι έχει δηλώσει... Μυκονιάτισσα, εννοώ ότι ρίχνει συχνά τις βουτιές της στο νησί, πότε με αρραβωνιάρη, πότε με γκόμενο, πότε σόλο πιάνο (Φώτο από τους παπαράτσι). Κάθισε, λοιπόν,το κορίτσι κι έκανε το λογαριασμό. Με πόσους έχει κάνει κρεβάτι. .

 

Μέχρι σήμερα, σου λέει, έχω πάει με 36 άνδρες, κι αυτοί είναι οι εξής συγκεκριμένοι. Και αναφέρει τα ονόματά τους.
Κάποιοι από τους 36 της Λόχαν είναι παντρεμένοι. Και τι την ενδιαφέρει αυτήνα; Μιλάμε γι' αυτήν, όχι για άλλην. Εκεί θα κολλήσουμε, αν κάποιοι εραστές της κεράτωσαν την δικιά τους; Αυτό είναι το λιγώτερο για την Λόχαν που την έχουν μαζέψει μεθυσμένη από μπαρ, που την πέρασαν χειροπέδες επειδή έτρεχε επικίνδυνα με το αμάξι της, που έχει ξεβρακωθεί στο δρόμο, που έχει πλακωθεί με μπάτσους, ένα σωρό άλλα.

 

Τα αφήνουμε αυτά. Στο θέμα μας. Όταν κάνεις το σεξουαλικό σου απολογισμό σου, τότε καταλαβαίνεις στην πράξη ποιος είσαι στις σχέσεις σου, στις επαφές σου με το άλλο φύλο. Με τόσους πήγα, σου λέει η 31χρονη σήμερα Λόχαν, και μ’ αυτούς συγκεκριμένα, οπότε δεν μπορώ να λέω ότι είμαι άλλη, ότι είμαι διαφορετική απ’ αυτήν που πραγματικά είμαι.

 

Είσαι π.χ. 40 χρόνων και τα έφτιαξες μονάχα με τρεις γυναίκες. Αυτός είσαι. Δεν είσαι κόκορας. Μην παριστάνεις τον ερωτιάρη. Έχεις πάει με 67 γυναίκες; Το σκορ μιλάει μόνο του. Σε κυνηγάνε οι γυναίκες ή εσύ τις πολιορκείς, ένα από τα δύο, ή και τα δύο παίζουν στην περίπτωσή σου. Πας με μια και όταν μετά της γυρίσεις την πλάτη, εκείνη σε ξαναθέλει; Δεν είναι το ίδιο με το να το σκυλομετάνοιωσε το κορίτσι που έμπλεξε τα πόδια της με σένα.

 

Θα την κάνεις τη δουλειά; Τη λίστα σου, ξεχάστηκες... Βάλε όλα τα ονόματα, και μην την δείξεις σε κανένα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρας πολιορκητής στο πίσω κάστρο της γυναίκας