ΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙ...

 

Το μέγα ερώτημα. Θα πεθάνει η Αριστερά; Ο αποδυτηριάκιας θα δώσει τη μέγιστη απάντηση, μ’ ένα άλλο μέγα ερώτημα. Άραγε, θα πεθάνει κάποτε ο Ολυμπιακός; Ιδού, και η μέγιστη μέγιστη απάντηση και στα δυο μέγιστα ερωτήματα.

Σίγουρα θα πεθάνει κάποτε ο Ολυμπιακός όταν πεθάνει κάποτε ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεθάνει κάποια ημέρα η Αριστερά, αφού πρώτα πεθάνει η Δεξιά. Πρώτα, δηλαδή, θα πεθάνει ο ΠΑΟΚ και μετά ο Άρης.

Τα εγκλήματα της αιωνιότητας να κάνει η Αριστερά, δεν πρόκειται να πεθάνει όσο κυκλοφορεί η Δεξιά. Τα πιο αισχρά εγκλήματα να χρεώσουν στην Δεξιά δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να πεθάνει αν προηγουμένως δεν θαφτεί η ελπίδα της Αριστεράς.

Επειδή, όμως, μιλάτε με τον αποδυτηριάκια, και για να κλείσουμε αυτή τη μέγιστη κουβέντα σε βάζω και στο ιερό του ναού. Ποιο είναι το μέγα ερώτημα; Άραγε, θα πεθάνει κάποτε η Αριστερά. Μάλιστα.

Δεν υπάρχει Αριστερά. Δεν υπήρξε ποτέ. Είναι ένα κατασκεύασμα της Δεξιάς, η οποία επίσης είναι ανύπαρκτη, ανυπόστατη, ένα σκέτο δημιούργημα της Αριστεράς, η οποία δεν υφίσταται χωρίς την «ύπαρξη» της Δεξιάς. Χαιρετώ. Τα υπόλοιπα στον προσεχή αιώνα.

Διαβάστε ακόμα:

Το φέρετρο που έχει όνομα