ΑΛΛΟ ΟΛΑΝΤ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ

 

Γράφει ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Κάποιοι την είπαν και γυναικάρα, και κάποιοι την ακούν σαν φίρμα φασολιών, με το τρία άλφα μπροστά. Μπορεί βέβαια να υπάρχει και λάθος στην εκφορά του ονόματος, καθότι δεν είμεθα και Οστρογότθοι, αλλά η ιστορία έγραψε. Τι; Η κυρία έφαγε το κέρατο, μετά εδήλωσε οτι κάποιος για να γίνει αρχηγός κράτους πρέπει να είναι εγωπαθής και στο τέλος έβγαλε και βιβλίο σχετικό. Το οποίο και το προωθεί.

Πού το προωθεί και ποιός να το αγοράσει; Α, δεν θέλω και πολλές απορίες. Όπως οι αγάμητες αγοράσανε τις αποχρώσεις του γκρι, έτσι υπάρχει κι άλλο target group, για να συνυπολογίσει τις δικές του αναμνήσεις. Για τα πάντα υπάρχει αγορά, με τέτοιο υπερπληθυσμό. Γενικώς, η μαλακία είναι ασύνορη. Μέχρι κι ο ΓΑΠ ετοιμάζεται για come back.

H κυρία η απατημένη λοιπόν, κατάλαβε οτι ο Ολάντ είχε εγωπάθεια. Η ίδια ήταν μια αθώα παιδούλα, που δεν το ήξερε αυτό και το διαπίστωσε αφού έφαγε το κέρατο. Έτσι λέει δηλαδή. Διότι εγώ λέω άλλα. Για να πας να γαμηθείς με τον Ολάντ πριν γίνει αυτός πρωθυπουργός, ειλικρινά πρέπει νάσαι επαγγελματίας πουτάνα της ψυχής και προσβλέπεις σε άλλα. Σαν αυτήν την καρατάδε την Χάφινγκτον, που αγάπησε αδερφάρα για άνδρα. Έχουμε κι εδώ τέτοια φαινόμενα, αλλά τέλος πάντων περιοριζόμαστε σε αστεία θέματα θεάματος και εγχώριας show biz.

Και μιλάμε για όμορφη γυναίκα την Τριαρβελέρ. Και φυσικά κάποιοι αναρωτήθηκαν τι να ζήλεψε από τον κοντό κακάσχημο Γάλλο. Να τα πούμε τα κάλαντα; Την εγωπάθεια ζήλεψε και την τρέλα του άλλου να γίνει πρώτος, οπότε μέσω αυτού να γίνει πρώτη κι αυτή. Κι είχε βάλει όλα τα όπλα της στον σκοπό αυτό. Πίπες, ιεραποστολικό, πρωκτικό κι εγκεφαλικό. Χιλιάδες παραμέτρους είχε ο σχεδιασμένος έρωτας. Που κατευωδόθηκε.

Έλα όμως που η πουτάνα ξέρει το σχέδιο της, αλλά δεν ξέρει το σχέδιο του άλλου. Όχι οτι είχε και κάτι ο Ολάντ, αλλά η εγωπάθεια, κακά τα ψέματα, περνάει όταν γίνεις πρωθυπουργός. Οπότε μετά την ψυχιατρική ασθένεια, εφαρμόζεις τα κανονικά : ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ; Εδώ γάμησε την μισή
Αθήνα ο Τατσόπουλος. Έχεις την εξουσία, και τι την κάνεις; Γιατί την πήρες; Για το καλό του γαλλικού λαού; Που δεν καταλαβαίνω πού υποβαθμίζεται και το καλό του, αν ο άλλος – ο τέως εγωπαθής- πηδάει. Εγώ δεν έχω δει κάποια οικογένεια να κινδυνεύει αν ο ξενοπηδιούνται οι σύζυγοι.

Εν πάει περιπτώσει, η κυρία κερατώθηκε. Και μετά άρχισε την γυναικεία γκρίνια. Όχι τόσο πολύ για το κέρατο. Πιο πολύ διότι πίστευε οτι αυτή, η κατά κράτος ομορφότερη από τον Ολάντ, θα ήταν αδύνατον να κερατωθεί από τον κοντό. Άλλο Ολάντ, κι άλλο Αλεν Ντελόν. Πράγματι είναι φοβερό να θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από όλους και να στην φέρνει ο χειρότερος. Η κυρία αγνόησε κανόνα της ζωής: Η χρυσή μετριότητα θριαμβεύει και η ασχήμια διοικεί.

Η κυρία όμως, δεν μας τα λέει καλά αλλού. Επήρε τον κοντό σκατά, διότι, τι ακριβώς ηράσθη; Τα κοντά χεράκια του, τα κοντά ποδαράκια του ή την κουκλίστικη μορφή του; Για το όργανο δεν ξέρω, παρότι κυκλοφορεί φήμη οτι οι κοντοί σε παραβίαση της φύσης το έχουν μακρύ μέσα στο παντελόνι ενώ οι ψηλοί φοράνε χαμηλοκάβαλα, αλλά δεν νομίζω οτι μια εγκεφαλική γυναίκα θα ησχολείτο με ποταπά όργανα εγωπάθειας. Η κυρία, ήταν μια παιδούλα που δεν ήξερε την εγωπάθεια και την κορόϊδεψε ο Ολάντ και σε ηλικία περί τα πενήντα, κατάλαβε το λάθος της κι είπε να διαμαρτυρηθεί;

Παίζει κι αυτή η πιθανότητα πάντα. Η Τριαβελέρ να αγάπησε τον Ολάντ σαν άνδρα. Ή σαν μπρελόκ. Τίποτα δεν αποκλείεται. Αυτό όμως που εγώ δεν μπορώ να παραβλέψω είναι οτι βγήκε στα ΜΜΕ η γυναικάρα, το ζώον, και μιλάει για το κέρατο που έφαγε. Το οποίο της στέρησε την πρώτη θέση της κυρίας προέδρου. Οτι τελικά, ενώ είχε σπουδάσει την πουτανιά – αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις για άνδρα τον Ολάντ – έχασε από μιά άλλη. Και δεν ξέρει γιατί έχασε, αφού στην τεχνική του σεξ αλλά και στην ανατομία δεν μπόρεσε να βρει διαφορές. Το να τα ρίξεις όλα ξανά στην εγωπάθεια ειλικρινά δεν βοηθάει ούτε καν τον Γιάλομ.

Βοηθάει όμως εμένα. Το βιβλίο της. Το οποίο η αποτυχημένη πουτάνα, λέει οτι δεν αναφέρεται στο κέρατο το οποίο έφαγε – ενώ αυτό περιγράφει – αλλά σε μια ερωτική ιστορία. Κι επίσης το έγραψε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πέραν του οτι ο Ολάντ δηλαδή είναι για τα ζώα, και είναι αφού Γάλλους κυβερνάει, μιλάμε οτι η ανήμπορη πλέον κυρία θέλει και να μας κάνει μάθημα. Πρακτικά κοιτώντας όλες τις γυναίκες του πλανήτη και λέγοντας τους οτι μέχρι κι εκείνη απέτυχε. Άρα εσείς; Τι τύχη να έχετε; Αλλά πάρτε το βιβλίο δια την φιλανθρωπίαν προς εμένα. Δεν έχουμε τις μίζες από την προεδρία, αλλά να έχουμε τα έσοδα από το βιβλίο.

ΕΙΜΕΘΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΠΤΩΧΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ.

Ρε ουστ κοπρόσκυλο. Κι όλα τα κοπρόσκυλα που θα αγοράσουν το βιβλίο, μπας και γίνουν καλύτερες πουτάνες. Αιώνια δεύτερες κι αιώνια διαμαρτυρόμενες για την κοινωνία. Για την οποίαν έχουν ευθύνη όταν μόνο εγώ έχω να αναφέρω καμιά εικοσαριά ονόματα γυναικών, που παντρεύτηκαν εγωπαθείς, αλλά γαμιούνται με τους κηπουρούς τους. Γιατί έχουν ευθύνη; Διότι βεβαίως η γυναίκα οφείλει να είναι πουτάνα για το σπίτι της και τον άνδρα της, μπας και τα κρατήσει, αλλά στον εγκέφαλο και στο κορμί. Η Τριαβελέρ ήταν πουτάνα στην ψυχή κι αυτές, όπως και τις κρυφές αδερφές, πρέπει να τις πατάς όπως έκανε ο Ολάντ. Και να τους
δείχνεις οτι άλλες πουτάνες σου χρειάζονται.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ αναρτήθηκε στο blog του ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ «Το φως του φεγγαριού και η σκιά του ήλιου».

Διαβάστε ακόμα:

Τι να τον κάνει τον θεό όταν έχει τον λαό