ΕΠΕΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

 

Ε, αφού χωρίσανε ο Τιμ Μπάρτον και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, πάει να πει ότι πράγματι δεν έχει μέλλον, κανένα νόημα, αυτό που λέγεται συζυγική ζωή. Ένας παρανοϊκός με μια τρελλαμένη είχαν ταιριάξει και στα 13 χρόνια που ήταν μαζύ έκαναν δυο παιδιά. Τους ένωνε όχι μονάχα η παλαβομάρα τους αλλά και η δουλειά τους. Κι όμως, τσάκισε και σ' αυτούς το έργο.

Τεράστιο ταλέντο ο Τιμ Μπάρτον, ο κορυφαίος εκπρόσωπος της νέας γενηάς, τότε, πριν 30 χρόνια, σκηνοθετών του Χόλυγουντ. Το μυαλό. Γύρισε τον “Σκαθαροζούμη”, τον “Ψαλιδοχέρη”, τον “Μπάτμαν”, το “Μύθο του Ακέφαλου Καβαλάρη”, τον “Πλανήτη των Πιθήκων”, την “Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”, τον “Φονικό Κουρέα”. Στις περισσότερες ταινίες έπαιζε η γυναίκα του, η Αγγλίδα Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και πρωταγωνιστούσε ο κουμπάρος του Τζόνυ Ντεπ.

Παντρεμένος δυο φορές ο 56χρονος Αμερικανός Τιμ Μπάρτον, τα 'φτιαξε με την επίσης ταλαντούχα και απίστευτα θηλυκό κορμί 48χρονη Έλενα, την οποία δεν παντρεύτηκε. Ζούσαν χωριστά και αγαπημένα, τσακωνόντουσαν μόνο μπροστά στις κάμερες, όταν συνεργαζόντουσαν στις ταινίες.

Αυτός ειδικά ο χωρισμός είναι “μηνυματικός”. Δυο άνθρωποι που είχαν συνείδηση της ιδιαιτερότητάς τους και ο ένας είχε αποδεχθεί το πόσο κουνημένος είναι ο άλλος, άρα έχεις το ιδεώδες ζευγάρωμα, κι όμως δεν άντεξαν άλλο.

Διαβάστε ακόμα:

Δυο αδέλφια με την ίδια τρέλλα στο κεφάλι