ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ MAD MAX

 

Στην πρώτη τριλογία τον βασικό ρόλο τον είχε ο Mel Gibson. Τώρα ο δημοφιλής κινηματογραφικός ήρωας, θα ενσαρκωθεί από τον Βρετανό γοητευτικό ηθοποιό TomHardy. Ποιος είναι όμως αυτός ο τύπος που όλες έχουν τρελαθεί μαζί του;

Ξεκίνησε την καριέρα του πριν 17 χρόνια, και από τότε παίζει ασταμάτητα σε οτιδήποτε καλό του προτείνουν. Κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό. Άλλωστε οι τηλεοπτικές σειρές στο εξωτερικό ξέρουμε όλοι μας ότι «τα σπάνε»! Ο Edward Thomas«Tom» Hardy γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1977 στο Hammersmith του Λονδίνου από καλλιτέχνες γονείς και είναι μοναχογιός. Η μητέρα του είναι ζωγράφος και ο πατέρας του συγγραφέας. Μετά ένα ταραχώδη βίο και σπουδές περίπου μέχρι τα τριάντα του, τώρα μπήκε για τα καλά στην A list των πρωταγωνιστών. Εθισμένος στο αλκοόλ και σε ναρκωτικά πάλεψε σκληρά, μπήκε σε κλινικές και από το 2003 είναι πια καθαρός.

O 38χρονος κούκλος, όπως τον γράφουν τα γυναικεία περιοδικά και site , έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, στον κινηματογράφο, γιατί τον κρατάει κατά διαστήματα μακριά από τους δαίμονές του: το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ο ίδιος λέει: «Στην ηθοποιία βρήκα την πειθαρχία που είχα ανάγκη, χάρη σε αυτήν μπόρεσα να αγαπώ και να μαθαίνω κάτι κάθε μέρα». Δεν αρνείται το παρελθόν του. Το κουβαλά στα τατουάζ του.

Διαβάστε όλο το αφιέρωμα, δείτε και video στο www.nikosonline.gr