Ο ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

 

Μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στράτο Τζώρτζογλου, που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, με κατατόπισε πλήρως για το τι κάνει και πως περνάει.

Η αρχή έγινε μέσω Facebook που του έστειλα μήνυμα για να μάθω τα νέα του και μου απάντησε άμεσα: “Γεια σου Νίκο μου, ελπίζω να είσαι καλά! Συμμετέχω στην πρώτη αμερικανική παραγωγή, το Rainbow Experiment, και είμαι ενθουσιασμένος. Σ’ ευχαριστώ πολύ. Στράτος”.

Ε, μετά απ” αυτό του τηλεφώνησα.

Το Rainbow Experiment λοιπόν, αφηγείται μια ιστορία σε ένα γυμνάσιο στο Μανχάταν, όταν ένα τρομερό ατύχημα από ένα επιστημονικό πείραμα τραυματίζει ένα παιδί, και η όλη ταινία έχει να κάνει με την… συγχώρεση. Σε μια υπόθεση όπως αυτή συνυπάρχουν και εμπλέκονται, καθηγητές, γονείς, σχολικές αρχές και φυσικά οι μαθητές.

Το Rainbow Experiment είναι μια φιλόδοξη ανεξάρτητη ταινία ανσάμπλ που εξαιτίας του ασυνήθιστου τρόπου παραγωγής της και του αντικείμενου της χρηματοδοτείται κατά ένα μέρος μέσω μιας μη κερδοσκοπικής καμπάνιας υπό την αιγίδα της αμερικανικής Fractured Atlas. Μπορούμε όλοι μας να συνεισφέρουμε.

Η συνέχεια και βίντεο στο www.nikosonline.gr