ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

 

Το «Μου λες αλήθεια;» είναι μια πανέξυπνη κωμωδία με θέμα την απιστία. Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του... κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα!

Στο Θέατρο Κάππα συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, λόγω της μεγάλης της επιτυχίας, η ξεκαρδιστική κωμωδία, «Μου λες αλήθεια;» σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου. Ένα έργο γραμμένο από τον Florian Zeller, τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα, ο οποίος, αφού παρακολούθησε την παράσταση στο Θέατρο Κάππα, δήλωσε: «είναι ευτυχισμένη στιγμή για έναν συγραφέα, να παρακολουθεί εκτός από τα στενά δικά του σύνορα, το έργο του να απογειώνεται. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δημιούργησε την καλύτερη παράσταση απ’όσες έχω παρακολουθήσει για το “Μου λες αλήθεια;” και νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος με την επιτυχία του έργου μου στην Ελλάδα!».

Το θέμα είναι η απιστία. Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του... κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα...

Η συνέχεια στο www.nikosonline.gr